2023.02.03, Péntek

kormányhivatal

Új helyszínen fogadja az ügyfeleket a salgótarjáni foglalkoztatási osztály

2022.11.19

Helyi hírek

Elköltözött a Fürdő útról a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya, emiatt néhány napig nem volt elérhető az ügyfélszolgálat.

Változik egyes kormányablakok nyitvatartása novembertől

2022.10.18

Helyi hírek

A sokszorosára megnövekedett energiaárak miatt a kormány 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írt elő az állami szerveknél, ezért 2022. november 2. és tervezetten 2023. március 17. között egyes, kisebb forgalmú kormányablakokban és okmányirodákban szünetel az ügyfélfogadás.

Új helyen érhető el Salgótarjánban a mezőgazdasági és vidékfejlesztési ügyfélszolgálat

2022.09.01

Helyi hírek

Új helyszínre, a Bem út 11. szám alá (az egykori Köjál épületbe) költözött a Nógrád Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya. Augusztus 29-től (hétfőtől) itt érhető el a korábban a Bartók Béla út 17. szám alatt működött mezőgazdasági és vidékfejlesztési ügyfélszolgálat.

Az ügyfelek jelentős többsége elégedett a salgótarjáni kormányablakkal

2022.05.18

Helyi hírek

Nógrád megye lakosai elégedettek a kormányablakokban folyó munkával és a mobilizált ügyfélszolgálatokkal is - számolt be róla a kormanyhivatal.hu.

Kormánymegbízotti dicséretben részesült a Nógrád Megyei Kormányhivatal tizenkettő munkatársa

2022.04.11

Helyi hírek

Írásbeli dicséreteket adott át hétfőn délelőtt Szabó Sándor kormánymegbízott a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, központi épületében. Az eseményen Kalocsai Péter főigazgató is gratulált az elismerésekhez.

Mintegy 170 zsák szemetet gyűjtöttek össze a kormányhivatal munkatársai

2021.11.04

Helyi hírek

Ahogyan az előző alkalmakkor, így idén is csatlakozott a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért felhíváshoz a Nógrád megyei kormányhivatal. A 134 kormánytisztviselő és kormányhivatali munkatárs 169 zsák szeméttől mentesített egyes közterületeket Salgótarjánban, Balassagyarmaton, Bátonyterenyén, Bárna környékén és Szécsényben.

Továbbra az elektronikus ügyintézést szorgalmazzák a kormányhivatalok

2020.05.04

Helyi hírek

Elsősorban elektronikus úton történik az ügyintézés a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási osztályain. Kérik, az álláskeresőként történő nyilvántartásba vétel, valamint az álláskeresési ellátás iránti kérelem esetén is az elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben.

Mostantól buszon is intézhetik az okmányügyeket Nógrádban

2018.08.01

Ebben a kisbuszban az összes olyan ügyet el lehet intézni, amit a hagyományos okmányirodában.

Balassagyarmaton is intézhetjük a családtámogatási ügyeinket

2017.08.12

Bővült a társadalombiztosítási ügyintézési lehetőség Balassagyarmaton, így egyszerűbb lesz a személyes ügyintézés a balassagyarmati, a rétsági, valamint a szécsényi járási lakosok számára.

Nógrád megye is képviseltette magát a kormányhivatali focikupán

2016.12.06

Négycsapatos kispályás focitornát rendezett meg a Heves Megyei Kormányhivatal Egerben. Az eseményre meghívták a Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas és Nógrád megyék kormányhivatali csapatait. A dobogóról Nógrád megye ezúttal sajnos lecsúszott.

A CSOK-kal kapcsolatban a Kormányhivatalba is menni kell

2016.03.01

Kétezer Nógrád megyei lakos munkavállalását segíti az új foglalkoztatási paktum

2022.11.12

Helyi hírek

Elindult a "Nógrád megyei foglalkoztatási paktum Plusz", amelynek keretében hat év alatt összesen 3,2 milliárd forintot fordítanak a megyében élők foglalkoztatási helyzetének javítására. A programot Nógrád Megye Önkormányzata, a Nógrád Megyei Kormányhivatal és a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közösen valósítja meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretében biztosított támogatásból.

A kormányhivatal számára felújított épületet adtak át Salgótarjánban

2022.09.22

Helyi hírek

A Nógrád Megyei Kormányhivatal számára felújított régi ÁNTSZ-épületet adták át csütörtökön Salgótarjánban, a beruházás 886 millió forintba került.

Költözés miatt nem lesz elérhető több salgótarjáni ügyfélszolgálat

2022.08.20

Helyi hírek

Az egykori Köjál-épület felújításával az ügyfelek szolgálatába áll a Nógrád Megyei Kormányhivatal új salgótarjáni központja. A Bem út 11. szám alatti ingatlanba a napokban több szervezeti egység is megkezdi a beköltözést, emiatt ideiglenesen szünetel majd a személyes ügyfélfogadás az érintett szakterületeken.

Ötszázötven munkahelyet kínál a salgótarjáni állásbörze

2022.04.24

Helyi hírek

Áprilisban és májusban minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörzéje. Az első ilyen eseményt csütörtökön Szécsényben tartották, a következő állásbörzét pedig Salgótarjánban, a városi sportcsarnokban rendezik meg 2022. április 26-én, kedden 9 és 12 óra között.

Útnak indult a kormányhivatali dolgozók adománya

2021.12.19

Helyi hírek

Karácsony közeledtével ismét cipősdobozokba csomagolták ajándékaikat a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársai, adományuk hétfőn indult útnak a salgótarjáni kormányablakból. A Nógrád Megyei Kormányhivatal karácsonyi jótékonysági akciójában a szervezet munkatársai hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoznak meg.

Közel ezerháromszázan érettségiznek Nógrád megyében

2021.05.09

Helyi hírek

A megye 21 középiskolájában összesen 1265 érettségiző vizsgázik 40 különböző tárgyból ezekben a hetekben. Az érettségi előkészítése rendben megtörtént, a Nógrád megyei tanulók emelt szinten összesen 660, középszinten pedig 3961 vizsgatárgyi alkalommal adnak számot tudásukról ebben az időszakban.

Tovább egyszerűsödik a közigazgatási ügyintézés márciustól

2020.03.02

Országos hírek

Jelentős változásokat hoz a március a közigazgatásban, miután a kormányhivatalok egyszerűsítéséről szóló jogszabálycsomag több fontos eleme is hatályba lép.

Informatikai fejlesztések indulnak a még rövidebb ügyintézési idő érdekében

2017.10.12

A kormányhivatalok és járási hivatalok feladatellátását tízmilliárd forint értékben informatikai fejlesztésekkel támogatja az a most induló program, amely a különböző hatósági nyilvántartások közötti adatkapcsolatot és az információk automatizált rendelkezésre állását teremti meg.

Újabb 53 ügykörrel bővült a kormányablakokban intézhető ügyek száma

2016.10.14

Október 15-től összesen immár 1480 ügykör lesz intézhető a kormányablakokban.

Központosított elhelyezésről, hatékonyabb feladatellátásról egyeztettek

2016.03.08

A Nógrád Megyei Kormányhivatal több, mint harminc feladatellátási helyet vett át, amelyek párhuzamos működtetése logisztikailag nem egyszerű és az elaprózódott hivatali szerkezet gyakran nem is hatékony.

Erzsébet-program 2016-ban is

2016.02.07