2024.10.18, Péntek
Az álláskeresőket segíti börzéjével a kormányhivatal Bátonyterenyén október 10-én
Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

Az álláskeresőket segíti börzéjével a kormányhivatal Bátonyterenyén október 10-én

Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

2024.10.09. 13:25

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével, a munkáltatói igények alapján októberben és novemberben minden járásban állásbörzét rendez, ahová várják az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat. A második, október 10-i ingyenes rendezvényt a bátonyterenyei Ady Endre Városi Művelődési Központban tartják.

A 2024. Őszi Állásbörze rendezvénysorozat második állomása Bátonyterenyén várja az érdeklődőket a következő helyszínen és időpontban:

Ady Endre Művelődési Központ (3070 Bátonyterenye, Molnár Sándor út 1-3.)

2024. október 10-én (csütörtökön) 9 és 12 óra között között.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetőségük nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére. A börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését.

Az előzetes felmérés alapján a nagyobb térségi munkáltatók közül a bátonyterenyei eseményen – többek között – ott lesz kiállítóként:

  • Besser Hungária Kft.
  • Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet
  • Knaus Tabbert Kft
  • KTS Metalltechnik Kft.
  • Magyar Honvédség
  • Nógrád Megyei Szakképzési Centrum
  • Nógrád Vármegyei Rendőr-főkaptányság
  • NVKH - Rehabilitációs Ellátási és Szakérti Osztály
  • SungEel Hitech Hungary Kft.

A Nógrád vármegyei foglalkoztatók mintegy 20 fő jelentkezést várják. Az állandó résztvevők, a Magyar Honvédség és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, több mint 180 fő részére kínál álláslehetőséget térségünkben és az ország több térségében lévő szolgálati helyein. A vármegyén kívüli foglalkoztatók közel 25 fő részére kínálnak megyén kívüli munkalehetőséget, így összességében több mint 260 fő számára kínálnak munkalehetőséget a kiállításon megjelenő foglalkoztatók.

A börzén többek között alapanyagos, beszerző, CNC gépkezelő, CNC programozó, elektromos karbantartó, faipari gépkezelő, gépbeállító, karbantartó, műszaki előkészítő, operátor, targoncás, udvaros, varrónő és villanyszerelő munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

A rendvédelmi szervek az alábbi pozíciókra várnak jelentkezőket: határvadász, rendőrjárőr, iskolaőr, szerződéses, illetve tartalékos katona, valamint biztonsági felügyelő, fegyveres biztonsági őr, gépjárművezető, körletfelügyelő és kutyavezető.

A börzén a kiállítók álláslehetőséget kínálnak a megváltozott munkaképességű munkavállalóknak is, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető állások közt.

A programokon az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek közül a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum vesz rész és mutatja be a képzési ajánlatait; továbbá megjelenik még a kiállítók között a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztálya is, akik tanácsadással és információnyújtással segítik a látogatókat.

A munkáltatók állásajánlatai mellett elérhetők lesz az aktuális vármegyei álláslista, a különféle szolgáltatások és Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói, valamint a támogatható képzések listája is.

A foglalkoztatási szolgálat munkatársai pedig segítséget nyújtanak a jelentkezési szándék leadásában a munkáltatók felé.

Helyi hírekBátonyterenyekormányhivatalállásbörzeálláskeresésálláskereső