2024.03.28, Csütörtök
Új helyen érhető el Salgótarjánban a mezőgazdasági és vidékfejlesztési ügyfélszolgálat
Nógrád Megyei Kormányhivatal

Új helyen érhető el Salgótarjánban a mezőgazdasági és vidékfejlesztési ügyfélszolgálat

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2022.09.01. 16:15

Új helyszínre, a Bem út 11. szám alá (az egykori Köjál épületbe) költözött a Nógrád Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya. Augusztus 29-től (hétfőtől) itt érhető el a korábban a Bartók Béla út 17. szám alatt működött mezőgazdasági és vidékfejlesztési ügyfélszolgálat.

Hirdetés

A főosztály és ügyfélszolgálata hétfőtől a korábban megszokott személyes ügyfélfogadási időben áll rendelkezésre a Bem út 11. szám alatt is: hétfőtől péntekig minden délelőtt 9 és 12 óra között, továbbá hétfőnként, kedden és csütörtökönként 13 és 16 óra között is. Az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály elérhetőségei a címen kívül nem változtak: a szervezeti egység postacíme továbbra is 3101 Salgótarján, Pf.: 123; telefonos elérhetősége (ügyfélfogadási időben) +36 32 814 520; e-mail címe pedig [email protected].

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának több ügyfélszolgálata szintén a Bem út 11. szám alatti épületbe költözik ezekben a napokban. Arról, hogy mely osztályokat és mikor érint ügyintézési szünet, itt olvashatnak részletesen.

Helyi hírekSalgótarjánkormányhivatal