2024.04.23, Kedd
Költözés miatt nem lesz elérhető több salgótarjáni ügyfélszolgálat
illusztráció - Unsplash

Költözés miatt nem lesz elérhető több salgótarjáni ügyfélszolgálat

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2022.08.20. 06:17

Az egykori Köjál-épület felújításával az ügyfelek szolgálatába áll a Nógrád Megyei Kormányhivatal új salgótarjáni központja. A Bem út 11. szám alatti ingatlanba a napokban több szervezeti egység is megkezdi a beköltözést, emiatt ideiglenesen szünetel majd a személyes ügyfélfogadás az érintett szakterületeken.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya augusztus 19-ig a Bartók Béla út 17. szám alatt fogadja az ügyfeleket, majd ezt követően amezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokkal kapcsolatos személyes ügyintézésre augusztus 29., hétfőtől lesz újra lehetőség, már a Bem út 11. szám alatt.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya esetében:

  • a Nyugdíjmegállapítási és Adategyeztetési Osztály, továbbá a Nyilvántartási és Ellenőrzési Osztály a megszokott helyen, a Mérleg út 2. szám alatt augusztus 25-ig, csütörtökig fogadja az ügyfeleket, majd ezt követően személyes ügyintézésre legközelebb szeptember 1-én lesz lehetőség, már a Bem út 11. szám alatt;
  • a Családtámogatási Osztály a Rákóczi út 36. szám alatt szeptember 1-ig fogadja az ügyfeleket, majd ezt követően személyes ügyintézésre legközelebb szeptember 8-án leszlehetőség, ugyancsak a Bem út 11. szám alatt.

Az ügyfélszolgálati szünet ideje alatt a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálynak címzett beadványok benyújthatók bármely kormányablakban, illetve ügyfélkapunkeresztül is. Folyamatban lévő családtámogatási és társadalombiztosítási ügyekben - sürgős esetben - a +36 35 501 330 telefonszámon kérhetnek információt az ügyfelek.

A Bem út 11. szám alá költöző ügyfélszolgálatok a jelzett időpontokat követően a korábban megszokott ügyfélfogadási rendnek megfelelően lesznek elérhetők.

Helyi hírekSalgótarjánkormányhivatal