2024.05.22, Szerda

ügyintézés

Nógrád megyei kormányablak-ügyintézők vették át bizonyítványaikat

2021.12.29

Helyi hírek

A Miniszterelnökség és a Veszprém Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében megújította a kormányablak-ügyintéző képzés rendszerét. Az új struktúrában a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársai közül 19-en tettek sikeres vizsgát, akik bizonyítványaikat a salgótarjáni Megyeházán vették át még a karácsonyi ünnepet megelőzően.

Májusra minden okmányirodában és kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás

2020.02.17

Országos hírek

A siketek és nagyothallók számára a jelnyelvi szolgáltatást nyújtó Kontakt biztosítja a hozzáférést a szolgáltatásokhoz.

Balassagyarmaton is intézhetjük a családtámogatási ügyeinket

2017.08.12

Bővült a társadalombiztosítási ügyintézési lehetőség Balassagyarmaton, így egyszerűbb lesz a személyes ügyintézés a balassagyarmati, a rétsági, valamint a szécsényi járási lakosok számára.

Dr. Szabó Sándor: gyorsabb és hatékonyabb az ügyintézés a kormányhivatalokban

2017.04.24

Az elmúlt év júliusától ismét átalakult a megyei kormányhivatalok eddigi szervezeti struktúrája, új feladatok delegálásával és az addigiak rendszeren belüli átcsoportosításával. Ezek a változások a folyamatos infrastrukturális fejlesztésekkel együtt az ügyfélbarát, ügyfélközpontú és átlátható közigazgatás megteremtését célozták meg. A Nógrád Megyei Kormányhivatal munkájáról és terveiről a Nógrád Megyei Hírlap kérdezte dr. Szabó Sándor kormánymegbízottat.

Újabb ügyek intézhetőek ősztől a kormányablakoknál

2016.06.17

Több mint száz új ügyet lehet majd szeptember 1-jétől intézni az ország eddig átadott 260 és a Nógrád megyei kormányablakokban.

Már több mint félezer ügy intézhető a Kormányablakokban

2015.12.10