2021.04.23, Péntek

Mohora

Tolnay Klári emlékestet rendeznek Mohorán

2020.07.30

Kultúra

Tolnay Klári születésének 106. évfordulója alkalmából rendeznek emlékestet szombaton Mohorán - tájékoztatta az MTI-t a programot szervező Tolnay Klári Emlékház csütörtökön.

Átadták a Tolnay Klári-díjakat Mohorán

2019.09.16

Aktuális

Nagy Anna, Szegedi Erika és Cserhalmi György színművész, valamint Rátkai Erzsébet jelmeztervező kapta meg a Tolnay Klári-díjat; az elismeréseket pénteken adták át a Nógrád megyei Mohorán lévő Tolnay Klári Emlékházban.

Jelmezkiállítással nyitják meg a Tolnay Klári Emlékházat Mohorán

2019.03.26

Aktuális

Szombaton, a téli szünet utáni első rendezvényen öt színművésznőt látnak vendégül. Vándor Éva, Balogh Erika, Tolnai Klára, Pásztor Erzsi és Bajza Viktória vesz részt az újranyitási ünnepségen.

Csütörtökön adják át a Tolnay Klári-díjakat Mohorán

2018.08.21

Idén Császár Angela, Zsurzs Kati és Szilágyi Tibor színművészeknek ítélte oda a Tolnay Klári Művészeti díjat a magyar színház- és filmművészet szolgálatában nyújtott magas színvonalú és odaadó munkásságáért a Tolnay Klári Kulturális és Művészeti Egyesület elnöksége.

Három színművész kap Tolnay Klári-díjat

2017.09.25

Idén Béres Ilona, Bencze Ilona és Dunai Tamás színművész veheti át a Tolnay Klári Művészeti-díjat szombaton Mohorán, a Tolnay Klári Emlékházban.

Őze Lajos-emlékkiállítást nyitottak Mohorán

2016.05.02

Őze Lajos-emlékkiállítást nyitottak Mohorán, a Tolnay Klári Emlékházban.

Kiállítással nyitják meg a Tolnay Klári Emlékházat Mohorán

2016.03.25

Az ezerarcú Tolnay Klári című kiállítással nyitják meg a mohorai Tolnay Klári Emlékházat, valamint az idén színészóriások életútját mutatják be a Nógrád megyei emlékházban.