2024.03.04, Hétfő

Palóc Nagykereskedelmi Kft.

Egymilliárdért árulják a Palóc Nagyker ingatlanait

2017.12.29

Öt hektárnyi ingatlant kínált eladásra a napokban a salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. vagyonából az állami felszámoló.

Nagyot nőtt a CBA, mióta Kasszás Erzsit bevezették

2017.10.04

Komoly növekedés, különösen azt figyelembe véve, hogy a CBA hálózata csökkent időközben, miután tavaly szerződést bontottak a csődbe jutott Nógrád megyei partnerükkel, a Palóc Nagykerrel.

Állami felszámolót jelöltek ki a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-hez

2017.06.27

Az új felszámoló a budapesti Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft., a felszámolóbiztos Vályi Attila. 

Palóc Nagyker: érkezik a fizetés

2017.05.11

Hivatalosan is elindult a felszámolás a Palóc Nagykereskedelmi Kft. ellen. Demeter László, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének Nógrád megyei titkára elmondta, a felszámolóbiztos azt közölte a cég egykori dolgozóival, hogy megkapják az elmaradt bérüket.

Megszüntették a salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. csődeljárását

2017.04.05

A Balassagyarmati Törvényszék megszüntette a salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. csődeljárását, majd a végzés jogerőre emelkedését követően rendeli el a cég felszámolását.

Nem talál vevőt bezárt üzleteire a becsődölt CBA-partner

2017.02.09

Február végéig újabb hitelezői tárgyalást tartanak a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-nél.

Tovább tárgyalhat hitelezőivel a Palóc Nagykereskedelmi Kft.

2017.01.09

Meghosszabbította a fizetési moratóriumot a bíróság, így a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft. tovább folytathatja a tárgyalásait a hitelezőkkel - a Cégközlönyben megjelent közlemény szerint az új határidő április 6.

Végre újra van bolt a Kemerovón

2018.03.23

Aktuális

A kemerovói lakosok jogos elvárása volt, hogy újra legyen üzlet a lakótelepen, ahol a napi bevásárlásokat buszozás nélkül intézhetik.

Egyben értékesítenék a Palóc Nagykereskedelmi Kft. bolthálózatát

2017.11.03

Egyben értékesítenék a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft. bolthálózatát. A stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek minősített Palóc Nagykereskedelmi Kft. 86 boltot üzemeltett, felszámolása májusban kezdődött meg.

A Palóc Nagyker több egykori üzlete újra CBA lesz

2017.09.02

Már zajlik további áruházak integrációja is a hálózatba, így a közeljövőben újabb két pásztói üzlet nyílik. 

Megkezdődik a Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóinak kifizetése

2017.06.21

Megkezdődik a felszámolás alatt álló salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóinak kifizetése, az elmaradt bérek rendezéseként az első körben több mint 121 millió forintot fizetnek ki 359 munkavállalónak.

Elrendelte a bíróság a salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. felszámolását

2017.05.05

A Balassagyarmati Törvényszék végzését a Cégközlöny tette közzé csütörtök este; a salgótarjáni székhelyű cég Nógrád megye legnagyobb munkáltatója volt, felszámolása eredménytelenül zárult csődeljárás után kezdődik meg.

Felszámolják a Palóc Nagykereskedelmi Kft-t

2017.03.18

A biztosított hitelezők (a bankok) a csütörtöki, utolsó csődegyezségi tárgyaláson nem vettek rész, mert már előzőleg döntés született arról, hogy a Palóc Nagykereskedelmi Kft. által előterjesztett csődegyezségi ajánlatot nem fogadják el. Ezzel csődegyezségre nem került sor, a felszámolási eljárás lefolytatását végző biztos személyét a törvényszék fogja kijelölni.

Új vagyonfelügyelőt rendeltek ki a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-hez

2017.02.06

Új vagyonfelügyelőt rendelt ki a bíróság a csődeljárás alatt álló salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft.-hez - a Balassagyarmati Törvényszék végzését a Cégközlöny tette közzé.

A bérgarancia alapból kártalanítják a Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóit

2016.10.12

A csődeljárás alatt álló, salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft. volt dolgozóit a bérgarancia alapból azonnal és maradéktalanul kártalanítják, ha a felszámolás megindul - közölte Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára kedden a parlament honlapján Sneider Tamás (Jobbik) országgyűlési képviselő kérdésére adott válaszában.

Megkapják ellátásaikat a Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozói

2016.10.22

Az elmúlt hónapokban a Palóc Nagykereskedelmi Kft. több dolgozója is jelezte a Nógrád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályánál, hogy nem kapta meg időben az augusztusra és szeptemberre járó pénzbeli ellátását, például táppénzét, csecsemőgondozási vagy  gyermekgondozási díját.