2024.04.22, Hétfő

Gyöngyös

Újabb útfelújítási hullám indult országszerte: ez a 39 pálya kerül sorra

2019.12.02

Helyi hírek

A korszerűsítések mellett új körforgalmak és kerékpárutak is épülnek: többek között Eger és az egerszalóki hőforrás között is biciklis útvonalat alakítanak ki.

Rászorulóknak gyűjt adományokat a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub

2018.11.19

– A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának minden tagja fontosnak tartja a segítségnyújtást – mondja Németh Tamás csapatkapitány. Az elmúlt évekhez hasonlóan a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub idén is segíti a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtését november 23-a és 25-e között a gyöngyösi Tesco-ban.

HE-DO B.Braun Gyöngyös: népszerűsítik az egészséges életmódot, harcolnak a mellrák ellen

2018.10.08

A HE-DO B.Braun Gyöngyös-CYEB Budakalász elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón a klubvezetés megerősítette azt az együttműködést a Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi szervezetével, miszerint a csapat egy bajnoki meccsének teljes bevételét a helyi szervezetnek ajánlja fel a mellrák elleni küzdelem jegyében.

Heves Megyéért kitüntető díjban részesült a gyöngyösi Bori Mami étterem csapata

2018.10.01

Heves Megyéért kitüntető díjat adtak át a gyöngyösi Bori Mami étterem csapatának pénteken délelőtt az egri megyeházán. Az elismerést a Heves Megyei közgyűlés elnöke, Szabó Róbert, valamint alelnökei, Tóth Csaba és Dr. Bényi Szabolcs Tamás adta át Dobróka Tamásnak, a Bori Mami étterem egyik tulajdonosának.

Döntöttek a szurkolók: a farkas lett a HE-DO B.Braun Gyöngyös hivatalos kabalafigurája

2019.01.10

Kirakat

Elsöprő fölénnyel választották meg a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapat szurkolói a klub hivatalos kabalaállatának a farkast. A város címerében is megtalálható állat vetélytársa a vadmacska és a kerecsensólyom volt. A kabalára egy hónapig szavazhattak a GYKK hivatalos Facebook-oldalán.

Mátravasút is Nyuszivonat lesz

2016.03.25

Húsvét idején a misék, istentiszteletek, a sonka és a kalács, a locsolkodás és egyéb hagyományok mellett a hazai erdők is rengeteg programmal várják a látogatókat.

Új élményteret alakítottak ki a gyöngyösi Mátra Múzeumban

2019.04.07

Aktuális

az Orczy-kastély négy emeleti terme, amely egykor az ásvány- és őslénytani állandó kiállításnak adott helyet, átalakult a legmodernebb multimédiás, audiovizuális eszközökkel felszerelt élményközponttá.

Movember: bajuszkommandó alakult a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapatánál

2018.11.05

A HE-DO B.Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat valamennyi munkatársának és játékosának támogatása mellett öt kézilabdás döntött úgy, hogy november első napján megszabadul arcszőrzetétől, majd növekedő bajuszát egész hónapban nem vágja le. Ezzel a gesztussal csatlakoztak a MOVEMBER nevű programhoz, amelyben a férfiak figyelmét hívják fel a prosztatarákkal kapcsolatos szűrővizsgálatok fontosságára.

Gyöngyösi kézilabdások a mellrák ellen

2018.10.05

A Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi alapszervezetének ajánlja fel az október 6-án 18 órakor kezdődő meccsének teljes bevételét a HE-DO B.Braun Gyöngyös. A csapat képviselteti magát az október 12-én Gyöngyösön rendezendő mellrák elleni figyelemfelkeltő sétán is.

Névadó szponzora lett a gyöngyösi férfi kézilabdacsapatnak a HE-DO Kft.

2018.08.23

Három évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a gyöngyösi férfi kézilabdacsapattal a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Az augusztus 31-én rajtoló férfi NB I 2018/19-es idényétől a csapat hivatalos neve: HE-DO B.Braun Gyöngyös.

Elkészült az első beruházás a kisvasút-felújítási programban

2018.12.03

Gyöngyös és Gyöngyössolymos között immár felújított vasúti pályán szaladhat a vonat, a népszerű Mátravasút látogatóinak örömére.