2021.12.03, Péntek

Gyöngyös

Rászorulóknak gyűjt adományokat a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub

2018.11.19

– A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának minden tagja fontosnak tartja a segítségnyújtást – mondja Németh Tamás csapatkapitány. Az elmúlt évekhez hasonlóan a HE-DO B.Braun Gyöngyös Kézilabda Klub idén is segíti a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtését november 23-a és 25-e között a gyöngyösi Tesco-ban.

HE-DO B.Braun Gyöngyös: népszerűsítik az egészséges életmódot, harcolnak a mellrák ellen

2018.10.08

A HE-DO B.Braun Gyöngyös-CYEB Budakalász elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón a klubvezetés megerősítette azt az együttműködést a Magyar Rákellenes Liga gyöngyösi szervezetével, miszerint a csapat egy bajnoki meccsének teljes bevételét a helyi szervezetnek ajánlja fel a mellrák elleni küzdelem jegyében.

Heves Megyéért kitüntető díjban részesült a gyöngyösi Bori Mami étterem csapata

2018.10.01

Heves Megyéért kitüntető díjat adtak át a gyöngyösi Bori Mami étterem csapatának pénteken délelőtt az egri megyeházán. Az elismerést a Heves Megyei közgyűlés elnöke, Szabó Róbert, valamint alelnökei, Tóth Csaba és Dr. Bényi Szabolcs Tamás adta át Dobróka Tamásnak, a Bori Mami étterem egyik tulajdonosának.

Döntöttek a szurkolók: a farkas lett a HE-DO B.Braun Gyöngyös hivatalos kabalafigurája

2019.01.10

Kirakat

Elsöprő fölénnyel választották meg a HE-DO B.Braun Gyöngyös kézilabdacsapat szurkolói a klub hivatalos kabalaállatának a farkast. A város címerében is megtalálható állat vetélytársa a vadmacska és a kerecsensólyom volt. A kabalára egy hónapig szavazhattak a GYKK hivatalos Facebook-oldalán.

Mátravasút is Nyuszivonat lesz

2016.03.25

Húsvét idején a misék, istentiszteletek, a sonka és a kalács, a locsolkodás és egyéb hagyományok mellett a hazai erdők is rengeteg programmal várják a látogatókat.