2024.04.19, Péntek
Hatalmas lenne az igény a salgótarjáni Family Center-re
family-center.hu

Hatalmas lenne az igény a salgótarjáni Family Center-re

Fekete Zsolt facebook

2017.02.08. 12:34

Fekete Zsolttól megtudhatjuk a csúszás okait.

Hirdetés

Fekete Zsolt, Salgótarján polgármesterének facebook oldalán tájékoztatja a lakosságot, miszerint a tervezett Family Center beruházás folyamatban van, a cég képviselőjével heti, két heti szinten beszél telefonon, és érdeklődik a megvalósítás idejéről.

 

Beszámolt, hogy a tegnapi napon személyesen járt nála a befektető cég képviselője, aki tájékoztatta a beruházás időbeli csúszásának okairól. Erről sajnos nem számolhat be, hiszen akkor üzleti titkokat sértene.


A csúszásnál azonban van egy égetőbb probléma, ez pedig az építési engedély közelgő lejáró határideje. A tárgyaláson a befektető egyértelművé tette, hogy az ő szándékaik töretlenek, meg akarják építeni a bevásárlóközpontot. A jövő héten benyújtják az építési engedély meghosszabbításához szükséges papírokat, illetve elindítják magát a folyamatot.

A plázastop miatt viszont az engedély meghosszabbításának elbírálásáról a kormány különböző szervei döntenek. Itt helyben készek arra, hogy a lehető leghamarabb engedélyezzék az építést.

Mivel az igény hatalmas a városban és környékén erre az áruházra, a színvonalasabb és bővebb kínálatra, és mert ez a beruházás újabb munkahelyeket teremtene a városban, ezért bíznak a kormány jóindulatában, abban, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, és a Plázastop Bizottság is engedélyezi a bevásárlóközpont megépítését.


 

AktuálisSalgótarjánFekete ZsoltFamily Centerbevásárlóközpont