2021.06.25, Péntek

ösztöndíj

17 fiatal vállalta, hogy Salgótarjánban dolgozik tanulmányai után

2017.11.10

Az “Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!” ösztöndíj keretében azoknak a hallgatóknak nyújt támogatást Salgótarján önkormányzata, akik vállalják, hogy tanulmányaikat befejezve salgótarjáni székhelyű vagy telephelyű munkáltatónál állnak munkába.

Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! - lehet pályázni

2017.02.10

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a tehetséges salgótarjáni fiatalok felsőfokú tanulmányainak, valamint salgótarjáni munkáltató által történő foglalkoztatásának támogatása érdekében „Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!” elnevezésű ösztöndíj formájában pénzbeli támogatást nyújt azon fiatalok számára, akik vállalják, hogy felsőfokú tanulmányaik befejezését követően salgótarjáni székhelyű, vagy telephelyű munkáltatóval foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesítenek.

Újabb hat leendő diplomás fiatal került be az ösztöndíjprogramba

2016.11.07

Az ösztöndíjprogramban a rendelet értelmében eredendően évente 5 fő ösztöndíjas támogatására volt lehetőség. Ez a szám bővült, köszönhetően annak, hogy 2015-től a város polgármestere és alpolgármesterei fizetésükből, a közgyűlés tagjai pedig tiszteletdíjukból ajánlanak fel havi rendszerességgel az ösztöndíjalapba. Ez fedezi további ösztöndíjasok támogatását is.

ÖSZTÖNDÍJASOKAT KÖSZÖNTÖTTEK A VÁROSHÁZÁN

2015.12.14