2024.03.19, Kedd
Megyei elismerésben részesült a Balassagyarmati Járási Hivatal vezetője
kormanyhivatal.hu

Megyei elismerésben részesült a Balassagyarmati Járási Hivatal vezetője

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2021.09.23. 16:47

A salgótarjáni József Attila Művelődési Központban tartotta ünnepi közgyűlését a XV. Nógrádi Megyenap alkalmából Nógrád Megye Önkormányzata. Hagyományosan ezen az eseményen vehették át az érintettek az idei megyei elismeréseket, kitüntető címeket és díjakat, ezúttal Skuczi Nándor megyei közgyűlési elnöktől és Kövér Lászlótól, az Országgyűlés elnökétől.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése a közéletben elért teljesítményéért, a megye szellemi, anyagi értékeinek gyarapítása során kifejtett példás tevékenységéért Nógrád Megye Szontágh Pál Díját adományozta dr. Szabó Ágnes részére.

Dr. Szabó Ágnes 1986-tól dolgozik a Nógrád megyei közigazgatásban. Magyarnándor Községi Közös Tanácsánál volt az első munkaviszonya, ezután Balassagyarmaton, gyámügyi területen dolgozott, majd 1991-ben Mohorán lett jegyző. Magyarországon 2013 év elején alakultak meg a járási hivatalok, dr. Szabó Ágnes a Balassagyarmati Járási Hivatalnál először hivatalvezető-helyettesi pozíciót töltött be, majd 2014. november 15-től hivatalvezető lett.

 

AktuálisNógrád Megyei Kormányhivatal