2022.05.27, Péntek

vonat

Nyáron is ingyen vonatozhatnak az iskolás csoportok

2020.06.26

Aktuális

A hatályos szabályozás a tanítási időszakban biztosít díjmentes vasúti utazási lehetőséget általános és középiskolai csoportok számára az országos múzeumokhoz, nemzeti emlékhelyekhez, műemlékekhez. A veszélyhelyzet idején azonban az osztálykirándulások, tanulmányi kirándulások elmaradtak. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium elrendelése szerint ezért a személyszállító vasúttársaságok az idei nyárra is kiterjesztik a kedvezményt.

Tavaszi nagytakarítás a vasúton

2019.04.25

Aktuális

Az utasoktól érkező, a kocsik szennyezettségére vonatkozó észrevételek miatt a MÁV elnök-vezérigazgatója utasítást adott ki, mely szerint fokozott figyelmet kell fordítani a kocsik külső és belső tisztítására a megfelelő szolgáltatási színvonal biztosítása és a komfortérzet javítása érdekében.

Utazd végig a szünidőt!

2018.06.26

Idén is népszerűek a MÁV-START Vakáció-bérletei. A szeptember végéig érvényes, 90 napos bérlet július elsejéig még megvásárolható!

Megkezdődött a téli időszámítás

2017.10.29

A március utolsó vasárnapjáig érvényben lévő téli időszámítás megkezdődött, az órákat éjjel 3 órakor 2 órára kellett átállítani. A módosítás miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje is.

Utazz vonattal a Szigetre!

2016.08.09

A holnap kezdődő Sziget Fesztiválra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú 2. osztályú jegy árából a MÁV a Budapest - Keleti, Nyugati, Déli, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásokra.