2024.04.27, Szombat

Utazd végig a szünidőt!

mavcsoport.hu

2018.06.26. 12:51

Idén is népszerűek a MÁV-START Vakáció-bérletei. A szeptember végéig érvényes, 90 napos bérlet július elsejéig még megvásárolható!

Hirdetés

A korábbi évek kedvező tapasztalataiból kiindulva a vasúttársaság idén nyáron is meghirdette korlátlan utazást biztosító Vakáció-bérleteit.

 

Kinek jó?

A Vakáció-bérlet elsősorban a fiataloknak szól: a fesztiváljáróknak; a rendszeresen túrázóknak, kirándulóknak; a nyári munkát vállaló, ingázó diákmunkásoknak; a Balaton-látogatóknak; a köz- vagy felsőoktatásban részt vevő, érvényes magyar vagy nemzetközi, nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, hallgatóknak.

 

Miért jó?

Mert kedvező az ára és korlátlan utazást biztosít másodosztályon, nemcsak a MÁV-START, de a GYSEV összes belföldi járatán is. A Vakáció-bérlet további nagy előnye, hogy nem kell mellé gyorsvonati pótjegyet váltani – viszont a feláras vonatok esetén (pl. InterCity) a pót- és helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet. Az érvényesség kezdetét az utas saját maga választhatja meg.

 

Meddig jó?

A 15 és 30 napos bérlet szeptember 14-én, 24 óráig, a 60 és 90 napos szeptember 30-ig használható fel.

 

Hol lehet megvásárolni?

A bérlet vasúti személypénztárakban, jegyértékesítő automatáknál és interneten (automatás átvétellel) is megváltható a táblázatban szereplő áron:

Bérlet neve

Ára

Megvásárolható

Vakáció 15

  9 900 Ft

augusztus 31-ig

Vakáció 30

15 900 Ft

augusztus 15-ig

Vakáció 60

24 900 Ft

augusztus 1-jéig

Vakáció 90

34 900 Ft

július 1-jéig

További részletek az alábbi oldalon találhatók:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/diak-vagy-utazz-vakacio-berlettel

AktuálisvonatMÁV-StartVakáció-bérlet