2024.04.18, Csütörtök

Utazz vonattal a Szigetre!

2016.08.09. 15:31

A holnap kezdődő Sziget Fesztiválra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú 2. osztályú jegy árából a MÁV a Budapest - Keleti, Nyugati, Déli, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásokra.

Hirdetés

Hogy tudod igénybe venni a kedvezményt?

Jelezd a kiindulási állomáson a pénztárban, hogy a Sziget Fesztiválra utazol és 50%-os alkalmi menettérti jegyet kérsz Budapest –Keleti, Nyugati, Déli Kelenföld vagy Kőbánya-Kispest állomások egyikére.

 Ne felejtkezz meg arról, hogy ha feláras (EC, IC, Ex) vonattal vagy gyorsvonattal utazol, arra pótjegyet is kell váltanod.

A menetjeggyel az utazást legkorábban 2016. augusztus 9-én 00:00 órakor kezdheted meg és legkésőbb 2016. augusztus 18-án 24:00-ig be kell fejezned.

Idén a helyszínen keresd a Sziget városközpontjában található MÁV-START mobilpénztár autót, ahol menetjegyed lebélyegeztetheted annak érdekében, hogy az a visszaútra is érvényes legyen. Ha ezt elmulasztottad, jegyellenőrzéskor mutasd be a Sziget belépésére jogosító karszalagod.  Ha visszaútban esetlegesen feláras (EC, IC, Ex) vonattal, vagy gyorsvonattal utazol és arra az induláskor felárat nem váltottál, a Szigeten, a mobilpénztárban is megteheted.

Menetjegyek ellenőrzése

Fontos! Ha elmulasztod menetjegyed bélyegeztetést és a visszaúton a menetjegyed ellenőrzésekor a belépésre jogosító karszalagodat sem tudod bemutatni, a jegyellenőr a vonaton kiegészíti menetjegyed teljesárúra és még pótdíjat is felszámít.

AktuálisvonatkedvezménySziget Fesztivál