2024.07.15, Hétfő

advent

Felállították az idei Mindenki karácsonyfáját Salgótarján Fő terén

2020.11.19

Aktuális

A következő napokban pedig megkapja ünnepi ruháját is, hiszen jövő héten már advent első vasárnapja lesz.

Megérkezett Salgótarján Fő terére az idei karácsonyfa

2019.11.23

Aktuális

A Mindenki Karácsonyfája átadó ünnepélye december 1-jén, vasárnap délután lesz. A számos színes program mellett ekkor gyújtják meg az első adventi gyertyát is a városi adventi koszorún.

Advent a Kékesen Szinetár Dórával, Szekeres Adriennel és a gyöngyösi kézilabdásokkal

2018.11.28

Ünnepeljük ismét közösen az adventet a Kékesen december 2-án 10 órától! Szeretettel vár mindenkit az ország legmagasabb pontjára az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Advent a Kékesen ingyenes családi rendezvényre a főszervező Kékestető Nonprofit Kft.

Varázsolj karácsonyi hangulatot otthonodba!

2017.12.07

Az adventi várakozás időszaka azt jelenti, hogy nyakunkon a karácsony. Van, aki ezt teherként éli meg, s vannak olyanok is, akik teljesen átszellemülten várják az ünnepeket. Tartozzunk bármelyik csoportba is, az újHÁZ Centrum szakértőinek tanácsát megfogadva csodás karácsonyi hangulatot teremthetünk otthonunkba, hogy aztán a következő hetek valóban emelkedett hangulatban, gyermeki izgalommal párosulva teljenek.

A Megyei Iparkamara már Adventre készülődik

2016.11.10

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a kézműves vállalkozók és népi iparművészek gyermek kézműves foglalkozással egybekötött vásárára invitálja az érdeklődőket december első hétvégéjén.