2023.12.08, Péntek

Salgótarjáni ovisoknak nyílt kiállítása

2016.05.11. 11:42

A Balassi Bálint Könyvtár Bóna Kovács Károly Galériájában nyílott kiállítás a Salgótarjáni Összevont Óvoda gyermekeinek alkotásaiból.

Hirdetés

A Balassi Bálint Könyvtár Bóna Kovács Károly Galériájában nyílott kiállítás a Salgótarjáni Összevont Óvoda gyermekeinek alkotásaiból. A most induló, Salgótarján kincsei sorozat keretében a jövőben a város további intézményei mutatkoznak be a nagyközönségnek.

A 2016. május 10-től látogatható tárlaton olyan alkotások, rajzok, festmények, kézműves tárgyak szerepelnek, amelyek az óvodások és az óvodapedagógusok közös munkáját, együttes eredményeit mutatják be.

20160511_ovoda_megnyito2

A megnyitón mondott köszöntőjében Dániel Zoltán, Salgótarján alpolgármestere egyebek mellett hangsúlyozta: a kiállítás a hétköznapokba enged bepillantást, abba a felbecsülhetetlen jelentőségű fejlesztő-, nevelő- és oktatómunkába, amelyet az óvónők, a dajkák végeznek. És abba a titokzatos, különleges világba, amelyet a gyermeki látásmód teremt meg. A tárlat a könyvtár nyitva tartási idejében hétköznapokon tekinthető meg. Aki teheti, nézze meg a picik alkotásait. 

forrás: salgotarjan.hu

Galéria

Helyi hírekSalgótarjánóvodagyerekrajzBóna Kovács Károly Galéria