2024.07.27, Szombat
Bűnügyi vígjáték a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban
Fotók: Zenthe Ferenc Színház

Bűnügyi vígjáték a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban

Forrás: Zenthe Ferenc Színház

2024.01.30. 13:59

A bolond lány egy milliomos házában történt gyilkosság helyszínére kalauzol. A címszereplő szókimondó stílusa és a karrierről álmodó kezdő vizsgálóbíró találkozása garatáltan jó szórakozást ígér.

Marcel Achard műve, A bolond lány február 7-én 19 órától  látható a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház kamaratermében. A bűnügyi vígjátékban egy milliomos házában történt gyilkosságot kell felderítenie a fiatal, tapasztalatlan, de ambiciózus vizsgálóbírónak. Camille Sevigné szeretne feljebb lépni a gyilkos kézre kerítésével a hivatali ranglétrán. A címszereplő bolond lányról azonban kiderül, hogy nem visel bugyit és féktelenül jókedvű, valamint zavarba ejtően szókimondó, nem könnyíti meg a vizsgálóbíró dolgát.

A darab - mindenütt nagy sikert aratva - bejárta a világ különböző országainak színpadjait. Az előadás a Déryné Program (Országjárás Alprogram) része.

A főbb szerepekben Litauszky Lillát, Ágoston Pétert, Házi Anitát, Máté Krisztiánt, Bozó Andreát, Albert Pétert, Farkas Zoltánt, Erdélyi Gábort láthatják.
 

 

KultúraSalgótarjánZenthe Ferenc SzínházszínházelőadásDéryné Program