2024.04.24, Szerda

Mutatjuk Balassagyarmat kitüntetettjeit

Balassagyarmat Városháza

2017.02.07. 13:07

Ünnepi Képviselő-testületi ülés alkalmával adták át a díszpolgári címet, valamint a Pro Urbe-díjakat.

Hirdetés

 

Balassagyarmat Város Önkormányzatának képviselő-testülete

ORAVECZ TIBOR részére BALASSAGYARMAT DÍSZPOLGÁRA kitüntető címet adományozta példaadó vállalkozásépítéséért, az innováció erősítéséért, az egyéni teljesítmény, a szorgalom és a szellemi energiák megtérülésének kiváló megvalósításáért a régióban, továbbá odaadó lokálpatriotizmusáért, a helyi kultúra és civilszféra önzetlen támogatásáért.

 

CSEGEZI TAMÁSNÉ részére BALASSAGYARMATÉRT EMLÉKÉREM kitüntető címet adományozta, annak elismeréseként, hogy neki köszönhetően a magyar bélyeg nemzetközileg is rangot szerezhetett, és mert az egyes események, évfordulók kapcsán a Magyar Posta bélyegkiadványaira különböző formában Balassagyarmat és hozzá kapcsolódó művészek, művésztanárok alkotásai is felkerülhettek.

 

TÓTH ANDRÁS részére BALASSAGYARMATÉRT EMLÉKÉREM kitüntető címet adományozta, az egyedi technológiával megvalósított termékek országosan népszerű és keresett termékek előállításának elismeréséért, valamint a különböző fejlesztéseket példamutató módon önerőből való megvalósításáért.

 

DR. SZÉP JÓZSEF részére BALASSAGYARMATÉRT EMLÉKÉREM kitüntető címet adományozta, nyugállományba vonulása alkalmából a kiváló szakmai tudásának elismerésért, vezetői készségéért, elhivatottságáért, alaposságáért és precizitásáért, valamint, a betegek iránti példamutató empátiáért.

 

NAGY MÁRTA részére BALASSAGYARMATÉRT EMLÉKÉREM kitüntető címet adományozta, kifejezve nagyrabecsülését azért, hogy önzetlen tanári, művészi tevékenysége során a város jó „hírnöke”- amit bizonyít számos kiállításon való részvétele hazánkban és az országhatáron túl -, valamint számtalan művészi alkotás megvalósításáért, Balassagyarmaton végzett alkotó-nevelő munkásságáért.

 

Galéria

Helyi hírekBalassagyarmatkitüntetés