2024.03.28, Csütörtök
Gyerektábor a Szécsényi Rendőrkapitányságon

Gyerektábor a Szécsényi Rendőrkapitányságon

police.hu

2019.07.17. 19:38

Egyhetes tábort szerveztek a gyerekeknek a rendőrök.

Hirdetés

A Szécsényi Rendőrkapitányságon 2019. július 8. és július 12. között rendezték meg általános iskolás gyermekek részére a nyári közlekedésbiztonsági tábort. A táborban Valent Judit rendőr őrnagy, közlekedési főelőadó játékos formában ismertette a diákoknak a legfontosabb közlekedési jelzéséket, valamint a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait. A gyermekek KRESZ tesztlapot tölthettek ki, valamint egy kerékpáros ügyességi pályán megmutathatták, összemérhették tudásukat.

A balesetmegelőzési ismereteken túl Sztréminé Szita Julianna rendőr törzszászlós bűnmegelőzési előadást tartott a résztvevőknek, akiknek többek között az áldozattá válás veszélyeit és elkerülésének lehetőségeit ismertette.

A Szécsényi Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében megvalósuló tábor programjait a kapitányság munkatársai szabadtéri játékokkal, egész napos kirándulással színesítették.   

A résztvevők idén sem mentek haza üres kézzel, miden gyerek hátizsákkal, írószerekkel és édességgel gazdagodott a megannyi hasznos információ és élmény mellett.

AktuálisSzécsényi Rendőrkapitányság