2024.04.19, Péntek
Országos horgászverseny a rendőröknek

Országos horgászverseny a rendőröknek

police.hu

2018.07.09. 11:31

Bátonyterenyén, a Maconkai tónál rendezték meg a XVII. Országos Rendőr és XI. Meghívásos Rendészeti Horgászversenyt.

Hirdetés

A Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Magyar Rendvédelmi Kar támogatásával rendezte meg a már hagyományossá vált országos rendőr horgászversenyét a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. július 6-án.

A rendezvényt Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte a 121 megjelent versenyzőt és 40 csapatot, valamint kísérőiket. A megjelenteket ezt követően Ignácz Olivér a Maconkai Horgász Egyesület képviselője üdvözölte, majd ismertette a horgászverseny és a mérlegelés szabályait, és felhívta a figyelmet a halvédelemre, továbbá az ahhoz szükséges horgászati eszközök használatára. 


A verseny befejeztével Dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi  rendőrfőkapitány-helyettes adta át a díjakat. Az első helyezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának csapata, a második a Készenléti Rendőrség és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közös, míg a harmadik helyezett a Készenléti Rendőrség Snecik csapata lett. 

Az egyéni versenyben kimagasló eredményt ért el Tótok Gergely rendőr törzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság csapatának tagja, aki az egyéni verseny bajnoki címe mellé a „Legnagyobb hal fogója” különdíjat is elnyerte. 

A kifogott halakat a versenyzők a mérlegelést követően a tóba visszaengedték.

AktuálisBátonyterenyeMaconkai-víztározóhorgászverseny