2024.04.18, Csütörtök
Három nógrádi tűzoltó kerek születésnapját is köszöntötték

Három nógrádi tűzoltó kerek születésnapját is köszöntötték

nograd.katasztrofavedelem.hu

2017.10.26. 10:17

Elsőtiszti kinevezésekről szóló miniszteri és főigazgatói emléktárgyakat adott át október 24-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon a szervezet vezetője.

Hirdetés

A kinevezési okmányok átadását és az elsőtiszti fogadalomtételt követően dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a kerek születésnaposoknak adott át ajándéktárgyakat. A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából hárman is a közelmúltban ünnepelték kerek születésnapjukat. Ötvenedik születésnapja alkalmából belügyminiszteri emléktárgyat vehetett át Csépe Zsolt tűzoltó alezredes, a pásztói hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnoka. A főigazgató hatvanadik születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott Csombor István Sándor tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gépjárművezetőjének, továbbá főigazgatói ajándéktárgyat vehetett át ötvenedik születésnapja alkalmából Szemerády Zoltán tűzoltó alezredes, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztályvezetője is.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató a kinevezések és a születésnapi ajándékok átadását követően elsőként az elsőtiszteknek gratulált, majd a kerek születésnapjukat ünneplőkhöz fordulva a tábornok megköszönte az érintettek eddigi tevékenységét, és hangsúlyozta, a jövőben is számít az ünnepeltek munkájára.

AktuálisNógrád megyeNógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság