2023.03.29, Szerda

Digitális Workshop ma Salgótarjánban

nkik.hu,

2017.10.05. 07:58

Az ingyenes előadásra október 5-én 10-12 óra között kerül sor a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében a Google Magyarország megbízásából.

Hirdetés

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot. A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék.

A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal segíti azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

A rendezvény csak két órát vesz igénybe és csak azokra a területekre fókuszál, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához.

Első sorban cégek vezetőinek, vagy kis- és közepes vállalkozások marketing területért felelős munkatársainak, vagy magánszemélyeknek, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra van szükségük.

AktuálisNógrád Megyei Kereskedelmi és IparkamaraGoogle MagyarországGoogle Digitalis Workshop