2024.04.23, Kedd

Példátlan összefogás Balassagyarmaton

nogradfoci.hu

2017.06.09. 12:56

Spontán prémiumgyűjtés indult a nagy megmérettetés előtt álló BSE számára.

Hirdetés

Komoly próbatételen keresztül vezethet az NB III következő évi mezőnyébe a Nógrád megyei első osztály bajnoki címét begyűjtő BSE útja, a sorsolás és az MLSZ roppant furcsa szeszélyének köszönhetően ugyanis a minden szempontból komoly háttérrel bíró Duna Aszfalt Tiszakécskét kellene felülmúlniuk a kék-fehéreknek.

 

Az már korábban érezhető volt, hogy idén valami megmozdult Balassagyarmaton, ezt bizonyítandó pedig, hiába a napjainkban többeket érintő nehéz anyagi körülmények, az előző napokban példátlan összefogás vette kezdetét a városban, amolyan spontán gyűjtés formájában. Nyilván, egyébként sem szorulnak külön motivációra az Ipoly-partiak játékosai, mostanra az egymillió forintos határt is átlépte a prémiumként jellemezhető összeg mértéke, az emberek saját lehetőségeikhez mérten járulnak hozzá a kezdeményezéshez, valaki ezer-, más, öt-, tíz-, húsz, vagy éppen ötven- vagy százezer forinttal támogatja az említett megmozdulást.

A csapatnál megtiszteltetésnek érzik a formabontó ötletet, azt, hogy nyugdíjas vagy éppen különféle háttérrel rendelkező emberek fontosnak tartják az egyesület jövőjét.

 

AktuálisNógrád megyeBalassagyarmatfoci