2020.08.15, Szombat

Pilisi Parkerdő

Pilisi Parkerdő az emberért és a természetes erdőkért

2019.12.17

Aktuális

A Pilisi Parkerdő idén is folytatta immár fél évszázados szakmai küldetését a természetesebb erdők és az erdők értékeire nyitott emberek érdekében: bővítette a fővárosi erdők ökoturisztikai funkcióit, fejlesztette a gyermekek környezeti nevelését szolgáló intézményeket, kutatásokat és különféle szakmai programokat szervezett a veszélyeztetett állat- és növényfajok védelmében, valamint az 50 éves évfordulóra erdészek főszereplésével filmet készített.

Vezetett túrákon hallgatható a szarvasbőgés a Pilisi Parkerdőben

2019.09.06

Aktuális

A vezetett kirándulásokon a kísérő szakemberek nemcsak a gímszarvasok, hanem az éjszaka aktív többi állat életével is megismertetik az érdeklődőket. A szarvasbőgéstúrák egy-egy alkalommal korlátozott számú látogatót fogadnak, és a helyszínen fizetendő díj ellenében vehetők igénybe.

Szarvasbőgés hallgató túrák a Pilisben

2018.09.05

A következő hetekben a főváros környékén több erdészetnél, és a Budakeszi Vadasparkban is elindulnak az immár hagyományos vezetett túrák, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az éjszakai erdő életével, és a hazai erdők királyának számító gímszarvasok nászával.

Bemutatjuk a Dunakanyar egyik sikertörténetét

2018.02.08

Hogyan lett egy archaikus szállodából közkedvelt konferenciaközpont? A lenyűgöző kilátású Silvanusban orvosok, bankárok, önkormányzati és céges vezetők is visszatérő vendégeknek számítanak.