2024.04.25, Csütörtök

A Rádió 1 őrült hármasával találkozhatunk Salgótarjánban

Rádió 1 PR

2018.08.31. 15:55

Sebestyén Balázsék nyakukba veszik az országot ismét!

Hirdetés

A reggeli show őrült hármasa: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri újra útnak indul, hogy élőben ébresszék a hallgatókat az ország 5 különböző nagyvárosában.

A hallgatók nem csak személyesen találkozhatnak a rádiózás fenegyerekeivel, de a tőlük megszokott hangulatban is felpörgetik a hétköznapokat.  

Érdemes lesz kilátogatni a helyszínekre, hiszen elképesztő programokban, többféle izgalmas játékban is részt vehetnek a hallgatók: lesz tehénfejés a Mizoval, a Castro olajjal az Unix Autó játékán tekepályán játszhatnak, de próbára tehetik a bátorságukat is, le kell győzni a legnagyobb fóbiáikat a UNIQA Biztosítóval! Páratlan meglepetésekkel és nyereményesővel szolgál hallgatóinak Balázsék, a játékosok ezúttal is értékes nyereményekért versenyezhetnek, több 100 ezer Forint és rengeteg Rádió 1-es ajándékcsomag kerül gazdára naponta. 

A Rádió 1 népszerű műsorvezetői évek óta látogatnak el az ország különböző pontjaira, hogy élőben mosolyra fakasszák a hallgatókat: Szeptember 10-től 5 helyszínen várja rajongóit a reggeli műsor: hétfőn Miskolcon, kedden Salgótarjánban, szerdán Dunaújvárosban, csütörtökön Sopronban, végül pénteken Budapesten. Akik pedig nem tudnak kimenni a helyszínre, azok élőben figyelemmel követhetik az eseményeket a Rádió 1 Facebook oldalán valamint Youtube csatornáján.

Magyarország kedvenc rádiója magasabb fokozatra kapcsol, és őrületes programokkal készül az alábbi helyszíneken: A roadshow helyszínei: Szeptember 10 Miskolc – Szent István Tér Szeptember 11 Salgótarján – Fő Tér Szeptember 12 Dunaújváros – Városháza Tér Szeptember 13 Sopron – Várkerület – Mária Szobornál Szeptember 14 Budapest – Westend

KultúraSalgótarjánNógrád megyerádióRádió 1Sebestyén BalázsVadon JaniRákóczi Feriőszi roadshow