2024.04.27, Szombat
Eszközállományát bővítette és székhelyét is fejlesztette a ságújfalui vállalkozás
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Eszközállományát bővítette és székhelyét is fejlesztette a ságújfalui vállalkozás

Forrás: Tatter Kft.

2024.03.22. 10:53

Az építőipari tevékenységet végző Tatter Kft. 7,7 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból informatikai eszközöket és gépeket is vásárolt .

Hirdetés

A Nógrád vármegyei Tatter Kft.  családi házak építésével, kőműves munkák elvégzésével, felújítással, építőipari tevékenységekkel foglalkozó magánvállalkozás. A ságújfalui székhelyű cég az  uniós támogatás felhasználásával ingatlan beruházást, információs technológiai fejlesztést és eszközbeszerzést valósított meg.
 


Az új eszközökkel az adminisztrációra fordított időt faragják le

A projekt keretében beszerzésre került falicsiszoló zsiráf, fúró-vésőkalapács, 3 síkú lézer, száraz-nedves porszívó, festék és glettszóró, vakológép, továbbá informatikai eszközök, 1 asztali számítógép, valamint 1 tablet és egy notebook. Az eszközökkel mobil módon tudják megoldani az ügyfelekkel a kommunikációt, az anyagbeszerzést, ajánlatadást – így sokkal hatékonyabban tudják ügyfélkörüket bővíteni, valamint az adminisztrációs munkafolyamatok időigénye is drasztikusan csökken.

Új iroda és tároló segíti a cég működését

Az eszközbeszerzésen kívül a tervezett beruházás keretében az új székhelyükön egy tároló helyiséget, valamint egy irodahelyiséget alakítottak ki. Az ingatlan beruházás keretében tetőszerkezet újjáépítés és műanyag nyílászáró csere, valamint átalakítás megvalósítása történt. 

Helyi hírekNógrád megyeSágújfaluTatter Kft.építőiparuniós támogatáseszközbeszerzésingatlanfelújítás