2024.04.28, Vasárnap
Balesetmegelőzési akciót rendeznek Balassagyarmaton
Fotó: Tekergő Kresz Park / Facebook

Balesetmegelőzési akciót rendeznek Balassagyarmaton

Balassagyarmat Városháza

2023.06.23. 13:11

Június 26-án, hétfőn a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság a gyermekeket ügyességi pályával, KRESZ tesztlapokkal, színezőkkel és játékokkal, a felnőtteket biztonsági öv szimulátorral várja a Tekergő Kresz Parkban.

Hirdetés

A Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság 2023.06.26-án a biztonságos közlekedésre nevelő, figyelemfelhívó kitelepülést tart Balassagyarmaton a Tekergő KRESZ Park és Játszótér területén - derült ki Balassagyarmat Városháza közösségi oldalán megjelent tájékoztatásából.
 

 

A rendezvény idején az érdeklődő gyermekek különböző méretű kerékpárokkal kipróbálhatják tudásukat a fel-állított ügyességi pályán, ismereteiket felmérhetik KRESZ tesztlapok kitöltésével Kocka kirakők segítsé-gével ismerkedhetnek a közúti jelzőtáblákkal azok jelentéseivel, tiltásaival, utasításaival. 

A legkisebbek színezőkkel, rajzos feladatok megol-dásával ismerkedhetnek a közlekedési szabályokkal, a „Csatlakozz" kampányhoz kapcsolódóan pedig akár a felnőtt érdeklődők is kipróbálhatják a biztonsági öv szimulátort. 

A résztvevőknek balesetmegelőzéshez kapcsolódó szóróanyagok kerülnek kiosztásra.

Helyi hírekNógrád Vármegyei Balesetmegelőzési BizottságBalassagyarmatTekergő Kresz ParkKRESZ