2024.04.26, Péntek
A munkájuk megbecsüléseként rangos elismerések
police.hu

A munkájuk megbecsüléseként rangos elismerések

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

2022.09.08. 14:33

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa is elismerést vehetett át a 2022. szeptember 6-án az Országos Rendőr-főkapitányság Auditóriumában megtartott ünnepségen.

Hirdetés

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában végzett több évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül, 50. születésnapja alkalmából emléktárgyat adományozott Palkovics Viktor rendőr alezredes részére, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztály vezetőjének - írja a police.hu.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány jutalomban részesítette a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály kiemelt főelőadóját, Honti Attila rendőr alezredest, a 2022. július 22. és 31. között Hollandiában, Rotterdamban megrendezett Rendőr- és Tűzoltó Világjátékokon nyújtott kiemelkedő teljesítményével a fekvenyomás és a puch/pull versenyszámban megszerzett aranyérmei elismeréséül.

 

Helyi hírekrendőrSalgótarján