2024.03.29, Péntek
Kedvezményes tavaszvárás a Zenthe Ferenc Színházban
Zenthe Ferenc Színház

Kedvezményes tavaszvárás a Zenthe Ferenc Színházban

nogradhont.hu

2022.02.13. 06:02

Elkezdődött a tavaszvárás a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban – az idén fennállása tizedik évfordulóját ünneplő teátrum új élményeket kínál nézőinek a tavaszkezdetre; február 28-ig ráadásul több előadást is pénztárcabarát kedvezménnyel nézhetnek meg a színházbarátok.

Hirdetés

„Tavaszváró kedvezmény” néven négy színdarab hét előadását kínálja a Zenthe. Mind a négy más-más nyelven, de ugyanarról mesél: az életről, a szerelemről, a társas kapcsolatainkról, vagyis mindarról, amiből kevés jutott a hátunk mögött hagyott időszakban. Van mit bepótolni! Ehhez adhat lendületet a színház azzal, hogy e négy darab hét előadására két jegyet most 3000 forintos áron lehet megvásárolni. A kedvezményakció első darabja egy igazi Valentin-napi randi program, a Hét randi február 14-én és 15-én 19.00 órától a Kult. Kávézó Kamarateremben - derül ki a színház sajtóközleményéből.

A családi élet mélységeit is ismerőknek szól leginkább az Augusztus Oklahomában című fekete komédia február 18-án este a színházteremben Koncertszínház látványos fénytechnika, színházi show és rockzene kíséretében - ez lesz Az élet alássan március 16-án és 17-én este ugyancsak a Kult. Kávéház és Kamarateremben, míg a tavaszváró „csokor” negyedik eleme a XX. század végének Magyarországát görbe tükörben megmutató Kulcskeresők című vígjáték lesz március 22-én 19.00 órától, ugyancsak a kamarateremben.

A kedvezményt személyes vásárlással veheti igénybe bárki Salgótarjánban a Városi Jegyirodában és a Tesco Zenthe Ponton, Szécsényben és Pásztón a Zenthe Pontokon, illetve a kistelepüléseken a közönségszervezőknél.

Helyi hírekZenthe Ferenc SzínházszínházSalgótarján