2024.03.19, Kedd
Egészségügyi dolgozóknak indít akciót a nógrádgárdonyi Főnix Resort kastélyszálloda
Fotók: Főnix Resort

Egészségügyi dolgozóknak indít akciót a nógrádgárdonyi Főnix Resort kastélyszálloda

Főnix Resort

2021.05.07. 13:19

Akciójukat 2021. május 7. – június 30. közötti időszakra hirdették és érvényes az egészségügyi vagy egészségügyben dolgozókkal érkező egy fő hozzátartozóra is.

Hirdetés

„A Főnix Resort az egészségügyi dolgozókért” címmel indított akciót a nógrádgárdonyi kastélyhotel - áll a hotel közleményében. A korábbi egészségügyi dolgozók által üzemeltetett szállodában a természet közelségét, nyugalmat, madárcsicsergést, wellness élményt, az újratöltődés lehetőségét nyújtják, 25% kedvezménnyel az egészségügyben dolgozóknak.

Közleményükben kiemelik: „Nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian, a turizmus és az egészségügy is. A szállodaipar a több hónapos bezárás miatt – mely alatt mi minden dolgozónkat megtartottuk. Az egészségügyi dolgozók pedig az óriási túlterhelés miatt. Az elmúlt hónapok okán jelentős testi és lelki terheket cipelünk. Itt az ideje a kikapcsolódásnak, nem hagyhatjuk, hogy a burnout győzzön!”

Fotó: Főnix Resort 

Az akcióban mind a szálláshely, mind az éttermi, mind a wellness szolgáltatásaiból 25%-os kedvezményt nyújt a kastélyhotel. Akciójukat 2021. május 7. – június 30. közötti időszakra hirdették és érvényes az egészségügyi vagy egészségügyben dolgozókkal érkező egy fő hozzátartozóra is. A 7,5 hektáros saját park, a kis szobaszám, a bevezetett higiénés intézkedések garantálják, hogy teljes mértékben a kikapcsolódásról szólhasson a kastélyhotelben töltött idő.

Az akció feltételei és további információk a Főnix Resort weboldalán tekinthetőek meg: https://fonixresort.hu/egeszsegugyi-dolgozoknak/

Helyi hírekNógrádgárdonykastélyhotelegészségügy