2024.07.27, Szombat
Állásbörze Salgótarjánban
Forrás: Nógrád Vármegyei Kormányhivatal és Illusztráció, unsplash.com

Állásbörze Salgótarjánban

Forrás: Nógrád Vármegyei Kormányhivatal

2024.05.15. 09:21

Hagyományos módon minden nógrádi járásban állásbörzéket rendez idén tavasszal is az álláskeresők és állást változtatni tervezők részére a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal foglalkoztatási szakterülete.

Az eseményt ezúttal is mind a hat nógrádi járásszékhelyen megrendezi a kormányhivatal, a folytatásban – negyedik helyszínként – május 16-án Salgótarjánban kerül sor állásbörzére.

 

 

Az előzetes felmérés alapján a nagyobb térségi munkáltatók közül a városi sportcsarnokban 9 és 12 óra között zajló eseményen – többek között – ott lesz munkáltatóként:

Wamsler SE
Magyarországi Hangszórógyártó Kft.
Fort-Bau Zrt.
Mont-Inox Kft.
Knaus Tabbert Kft.
Besser Hungária Kft
REVI Kft.
Plasma Planet Kft.
EPS OPTIMUM Kormányműszerviz Kft.
Szépségleckék Kft.
Caterpillar Magyarország Zrt.
K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.
Adecco Kft.
HSA Group Zrt.
Rentwork Partners Kft.
Trenkwalder Recruitment Kft.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Országos Mentőszolgálat Nógrád Vármegyei Szervezete
Nógrád Vármegyei Korányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály
Nógrád Vármegyei Korányhivatal Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Osztály
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Magyar Honvédség
Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet

Több száz munkakörbe keresnek munkavállalókat

A Nógrád vármegyei foglalkoztatók és a munkaerőkölcsönzők több mint 210 fő jelentkezést várják, míg a vármegyehatáron túlról 20 fő részére kínálnak majd munkalehetőséget. A Magyar Honvédség, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet pedig közel 340 fő részére kínálnak álláslehetőséget úgy környékünkön, mint az ország más térségeiben található szolgálati helyeken.

Rengeteg szakma képviselői találhatnak állást a börzén

A megjelenő vállalkozások - többek között - általános ápoló, asztalosüzemi dolgozó, autóbuszvezető, bérügyintéző, betegszállítás felvevő, CNC gépkezelő, elektromos karbantartó, élhajlító, erősáramú elektrotechnikus, értékesítő, ügyfélszolgálati munkatárs, fegyveres biztonsági őr, felszolgáló, fizioterápiás asszisztens, fodrász, folyamatmérnök, futár, gépbeállító, gépgyártástechnológiai technikus, gépi forgácsoló, hegesztő, ipari Informatikai technikus, karbantartó, konyhai kisegítő, kozmetikus, kőműves, könyvelő, marketing asszisztens, masszőr, mentőápoló, minőségellenőr, műkörmös, műszaki informatikus, műszakvezető, gépkocsivezető, operátor, projekt munkatárs, szakács, szállodai takarító, személyi asszisztens, raktáros, targoncavezető, technológus, varrónő, villanyszerelő és vizsgáló orvos munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára. A fegyveres testületek és rendvédelmi szervek 10 hónapos kiképzésű rendőrjárőröket, leendő határvadászokat, iskolaőröket, szerződéses katonákat, tartalékos honvédeket, körletfelügyelőket és fegyveres biztonsági őröket keresnek.

Megváltozott munkaképességűek és nyugdíjasok részvételére is számítanak

A börzén megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalóknak is kínálnak álláslehetőséget a kiállítók, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető állások között. Az eseményen az ingyenes szakképzéseket biztosító vármegyei szervezetek közül az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelye, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum, az ILS Nyelviskola - J. L. SEAGULL Alapítvány, a Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézménye, a Club Britannica Kft, az Oktatási és Szakértő Bt. és a MODELLO Módszertani és Képzési Intézet Kft. vesznek részt és mutatják be a képzési ajánlataikat. 

 

AktuálisSalgótarjánállásbörzeNógrád Megyei Kormányhivatal