2024.04.24, Szerda
Pünkösd után Nyugat-Nógrád településeit keresi fel a kormányablakbusz
kormanyhivatal.hu - Fotó: MTI/Komka Péter

Pünkösd után Nyugat-Nógrád településeit keresi fel a kormányablakbusz

kormanyhivatal.hu

2021.05.25. 12:44

Május elején újra a lakosság szolgálatába állt a kormányablakbusz Nógrád megyében azzal a céllal, hogy minél kevesebb ügyfélnek kelljen útra kelnie ügyintézés miatt. A mobilizált ügyfélszolgálat ezekben a hetekben Salgótarján, Bátonyterenye és Pásztó környéki településeket keresett fel, pünkösd után pedig a három nyugat-nógrádi járás egyes községeiben érkezik helybe az ügyintézés.

Hirdetés

A hosszú hétvégét követően Érsekvadkerten, Bercelen, Drégelypalánkon, Galgagután és Magyarnándorban lesz lehetőség az ügyintézésre. A május 31-el kezdődő héten Varsány, Piliny, Nógrádszakál, Ludányhalászi, Magyargéc és Rimóc településeket keresi fel a mobil kormányablak, június első felében Rétsági járásbeli községekbe érkeznek majd helybe a kormányhivatal munkatársai. A kormányablakbusz pontos menetrendje és kitelepülési helyszínei ide kattintva érhetők el.

A mobilizált ügyfélszolgálaton továbbra is kötelező az arcot eltakaró maszk viselése, a várakozók között pedig be kell tartani a legalább másfél méteres védőtávolságot. A kormányablakokbuszon – többek között – személyi igazolvány igénylésével, lakcímváltozás bejelentésével, jogosítvánnyal, parkolási igazolvánnyal, diákigazolvánnyal, útlevéllel és ügyfélkapu regisztrációval kapcsolatos ügyintézésre is helyben nyílik lehetősége a kistelepülések lakosságának.

 

AktuálisNógrád Megyei Kormányhivatalkormányablakbusz