2024.04.30, Kedd
Két hét alatt tizenkilenc Nógrád megyei települést keres fel a kormányablakbusz
Nógrád Megyei Kormányhivatal

Két hét alatt tizenkilenc Nógrád megyei települést keres fel a kormányablakbusz

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2021.05.16. 10:13

Újra a lakosság szolgálatába áll a kormányablakbusz Nógrád megyében azzal a céllal, hogy minél kevesebb ügyfélnek kelljen útra kelnie ügyintézés miatt.

Hirdetés

A mobilizált ügyfélszolgálaton továbbra is kötelező az arcot eltakaró maszk viselése, a várakozók között pedig be kell tartani a legalább másfél méteres védőtávolságot.

Május negyedikén Litkén és Mihálygergén, ötödikén pedig Karancskesziben és Karancslapujtőn volt lehetőség az ügyintézésre. Még ezen a héten Kisbárkány, Nagybárkány, Lucfalva, Cered, Zabar, Kazár és Vizslás lakosságához érkezett helybe az ügyintézés. A május 10-el kezdődő héten Kálló, Vanyarc, Palotás, Jobbágyi, Buják, Héhalom, Alsótold és Cserhátszentiván településeket kereste fel a mobil kormányablak, május második felében pedig Bátonyterenyei járásbeli és nyugat-nógrádi községekbe érkeznek majd helybe.

A kormányablakbusz pontos menetrendje és kitelepülési helyszínei ide kattintva érhetők el.

A mobilizált kormányablakokban – többek között – személyi igazolvány igénylésével, lakcímváltozás bejelentésével, jogosítvánnyal, parkolási igazolvánnyal, diákigazolvánnyal, útlevéllel és ügyfélkapu regisztrációval kapcsolatos ügyintézésre is helyben nyílik lehetősége a kistelepülések lakosságának.

 

AktuálisNógrád Megyei Kormányhivatalkormányablakbusz