2024.03.29, Péntek
Forgalomkorlátozások Nógrád megyében

Forgalomkorlátozások Nógrád megyében

police.hu

2017.10.21. 09:38

Ünnepi megemlékezések miatt az alábbi helyszíneken és időszakokban kell forgalomkorlátozásra számítani a megyében.

Hirdetés

Az ünnepi megemlékezések zavartalan lebonyolítása érdekében Nógrád megyében az alábbi helyszíneken lesznek útlezárások:

-           Berkenye belterületén 2017. október 22-én 12 órától 13 óráig teljes szélességében lezárják a Kossuth út 28. és Kossuth út 32. szám közötti szakaszát.

 

-           Salgótarjánban 2017. október 23-án 8 órától 13 óra 30 percig a Rákóczi utat zárják le teljes szélességében, a Papberek úti elágazótól a Pécskő út kereszteződéséig, de a Vásárcsarnok felől érkezők kanyarodhatnak a városközpont irányába, illetve a városközpontból a Dornyai Béla Múzeum mellett a Vásárcsarnok irányába is közlekedhetnek a járművek.

 

-           Balassagyarmaton 2017. október 23-án 16 órától 20 óráig a Bajcsy-Zsilinszky utat zárják le teljes szélességében az Ady Endre úti elágazótól a Rákóczi út kereszteződéséig, továbbá 18 óra és 18 óra 30 perc között időszakos teljes útlezárás lesz érvényben a Rákóczi út, Árpád utca és Bercsényi utca közötti szakaszán. 

 

A forgalmat a helyszíneken rendőrök és polgárőrök irányítják, a szükséges esetekben mellékutakra terelik.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az említett időpontokban és helyeken a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

AktuálisNógrád megyeBalassagyarmatBerkenyeforgalomkorlátozás