2024.04.19, Péntek

Nógrád megye is képviseltette magát a kormányhivatali focikupán

nmkh.hu

2016.12.06. 12:37

Négycsapatos kispályás focitornát rendezett meg a Heves Megyei Kormányhivatal Egerben. Az eseményre meghívták a Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas és Nógrád megyék kormányhivatali csapatait. A dobogóról Nógrád megye ezúttal sajnos lecsúszott.

Hirdetés

A Pásztorvölgyi úti iskola tornacsarnokában dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott köszöntötte a résztvevőket, majd útjára indult a labda. Nógrád megye két gyors kapufáig, Vas megye pedig egy szemfüles gólig jutott, majd a lefújás előtt még egyszer betaláltak a nyugatiak. A folytatásban Heves és Szabolcs vívott parázs csatát, hol egyik, hol másik csapat vezetett, végül 4-4 után a szabolcsiak rúgtak még két gólt.

Heves és Nógrád összecsapásán jó taktikával és egy kontrából szerzett góllal sokáig vezetett a vendég együttes, végül egy hétnéteressel pontot mentett a házigazda, majd a szabolcsiak Vas megye alakulata ellen is bizonyítotték, nem véletlenül az övék az ország egyik legjobb kormányhivatali gárdája.

A záró fordulóban ráadásul Nógrádot is legyőzték 3-0-ra, míg a Hevesiek a vasiak elleni 3-1-es diadallal felléptek a dobogó második fokára Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapata mögé, Vas és Nógrád elé.

A torna közös vacsorával zárult, ahol az is kiderült: a kora délutáni, immár hagyományosnak mondható kormánymegbízottak közti teniszpárbajban a nógrádi dr. Szabó Sándor simának tűnő, de parázs csatában 6:3, 6:3-ra nyert dr. Pajtók Gábor ellenében.

AktuáliskormányhivatalNógrád megyekispályás foci