2024.07.18, Csütörtök

Új igazgató a vásárcsarnokban

2015.12.08. 08:44

A városi közgyűlés 2015. szeptemberében pályázatot írt ki a Salgótarjáni Csarnok- és Piacigazgatóság igazgatói tisztségére. Novemberi ülésén döntött az önkormányzat.

A megadott határidőre 2 fő pályázott, pályázataik megfeleltek a kiírás feltételeinek. Ezeket a közgyűlés által kijelölt négytagú bizottság véleményezte, és szakmailag mindkét jelöltet alkalmasnak találta a vásárcsarnok igazgatói beosztásának ellátására. Az egyik pályázó a bizottság előzetes javaslatának ismeretében november 16-án visszavonta pályázatát.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata novemberi közgyűlésén Molnár Károlyt választotta a Salgótarjáni Csarnok- és Piacigazgatóság igazgatójának, akinek megbízása 2016. január 1-jétől 2020. december 31-ig szól. Molnár Károly közgazdász szakképzettséggel rendelkezik. 2015. májusától fejlesztési referensként a vásárcsarnok állományában dolgozik. Szakképzettsége és az intézménynél, valamint korábbi munkahelyein és beosztásaiban szerzett szakmai tapasztalata alapján a bizottság úgy ítélte meg, hogy a pályázó alkalmas az igazgatói feladatok ellátására.

forrás: salgotarjan.hu

fotó: salgotarjan-turizmus.hu

Galéria

Helyi hírekSalgótarjánvásárcsarnokúj igazgató