2020.08.11, Kedd

ellenőrzés

Helyszíni ellenőrzéseket tart a Nav Nógrád megyében

2019.07.22

Aktuális

Az ellenőrök elsősorban az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást vizsgálják az építőanyag-kereskedőknél. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatát is ellenőrzik.

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

2018.12.11

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök a héten - közölte a rendőrség hétfőn honlapján.

Teherautókat és buszokat ellenőriznek jövő héten a rendőrök

2018.02.23

Aktuális

Tehergépkocsikat és buszokat ellenőriznek hétfőn kezdődő többnapos akciójukban a rendőrök az ország közútjain - közölte a rendőrség pénteken honlapján.

Ismét célba veszik Nógrád megyét a NAV revizorai

2017.09.01

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint 2017. 36. hetében aktív helyszíni ellenőrzéseket folytatnak a revizorok Nógrád megyében.

Nógrád megyét járják a héten a NAV revizorai

2017.06.19

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Nógrád megyében a mai naptól kezdve bő egy héten át aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Adventi árucikkeket is ellenőriz a hatóság

2016.11.28

A kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékeket a behozataltól a boltok polcáig, a weben hirdetett árukat a beszerzéstől a házhoz szállításig ellenőrzi a NAV az év végén. A nagy- és kiskereskedők a megszokottnál is többször számíthatnak ellenőrzésre, hogy az ünnepek előtt ne kerüljön forgalomba adózatlan árucikk.