2024.04.17, Szerda

ellenőrzés

ORFK: egyhetes országos ellenőrzés lesz az utakon

2023.06.13

Országos hírek

Országos ellenőrzést tart a rendőrség az utakon június 14. és 20. között - tudatta a Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata kedden a police.hu oldalon.

Volánbusz: az állomásokon is ellenőrzik a maszkviselési kötelezettség betartását

2020.08.24

Aktuális

A nagyobb autóbusz-állomásokon is ellenőrzi a rendőrség a közegészségügyi előírások - például a maszkviselési kötelezettség - betartását a jövő héten, mert az elmúlt időszakban egyre többen utaznak maszk nélkül - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.

Már drónnal is ellenőriznek a rendőrök Nógrádban

2020.07.03

Helyi hírek

A rögzített videó alapján a közlekedésrendészeti szolgálat járőrei a helyszínen egyből intézkedni tudnak a szabályszegőkkel szemben.

Helyszíni ellenőrzéseket tart a Nav Nógrád megyében

2019.06.26

Aktuális

Az ellenőrök elsősorban az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást vizsgálják a zöldség- és gyümölcskereskedőknél. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatát is ellenőrzik.

Teherautókat és buszokat ellenőriz a rendőrség a jövő héten

2018.07.20

Aktuális

Teherautókat és buszokat ellenőriznek a rendőrök a jövő héten - közölte a rendőrség pénteken honlapján.

NFM: ellenőrzik a járművek téli felkészítését a hatóságok

2017.11.03

Összehangolt akcióban ellenőrzik a közlekedési hatóságok szakemberei a személyautók és az autóbuszok megfelelő felkészítettségét a téli időjárási körülményekre 2017 november 8. és 10. között

Folytatódik a NAV nyári ellenőrzés-sorozata Nógrádban

2017.08.08

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Nógrád megyében a tegnapi naptól kezdve egészen szombatig ismét aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Előre figyelmeztet az adótraffipax

2017.03.08

Rendszeresen nyilvánosságra hozza a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az előre meghatározott ellenőrzési helyszíneket.

Sikeres rendőri ellenőrzés Bátonyterenyén

2016.02.01

Sikeresen zajlott a teljes élelmiszerláncra kiterjedő ellenőrzés

2021.09.10

Országos hírek

Az ellenőrzés kiterjedt a turisztikai szempontból frekventált helyeken, rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon működő kereskedelmi és vendéglátó létesítményekre.

Közösen ellenőriztek rendőrök és halőrök

2020.07.30

Aktuális

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei és a Horgász Egyesületek Nógrád Megyei Szövetségének szakemberei közösen ellenőrizték az Ipoly folyó partját és a horgász tavak környékét.

Helyszíni ellenőrzéseket tart a Nav Nógrád megyében

2019.07.22

Aktuális

Az ellenőrök elsősorban az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást vizsgálják az építőanyag-kereskedőknél. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatát is ellenőrzik.

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tart akciót a rendőrség

2018.12.11

A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök a héten - közölte a rendőrség hétfőn honlapján.

Teherautókat és buszokat ellenőriznek jövő héten a rendőrök

2018.02.23

Aktuális

Tehergépkocsikat és buszokat ellenőriznek hétfőn kezdődő többnapos akciójukban a rendőrök az ország közútjain - közölte a rendőrség pénteken honlapján.

Ismét célba veszik Nógrád megyét a NAV revizorai

2017.09.01

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint 2017. 36. hetében aktív helyszíni ellenőrzéseket folytatnak a revizorok Nógrád megyében.

Nógrád megyét járják a héten a NAV revizorai

2017.06.19

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Nógrád megyében a mai naptól kezdve bő egy héten át aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Adventi árucikkeket is ellenőriz a hatóság

2016.11.28

A kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékeket a behozataltól a boltok polcáig, a weben hirdetett árukat a beszerzéstől a házhoz szállításig ellenőrzi a NAV az év végén. A nagy- és kiskereskedők a megszokottnál is többször számíthatnak ellenőrzésre, hogy az ünnepek előtt ne kerüljön forgalomba adózatlan árucikk.