2024.04.25, Csütörtök
Közösen ellenőriztek rendőrök és halőrök
police.hu

Közösen ellenőriztek rendőrök és halőrök

police.hu

2020.07.30. 08:00

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei és a Horgász Egyesületek Nógrád Megyei Szövetségének szakemberei közösen ellenőrizték az Ipoly folyó partját és a horgász tavak környékét.

Hirdetés

A Szécsényi Rendőrkapitányság beosztottjai a hivatásos halőrökkel közös ellenőrzést tartottak a napokban az illetékességi területen lévő Ipoly folyó, és a Ludányhalászi-tó, valamint a Tábi-tó, szécsényi Kavicsbánya-tó partján és környékén. A rendőri jelenlét fő célja a természeti kincseink védelme, valamint az ezzel kapcsolatos jogsértések megelőzése, illetve megakadályozása volt. Az élővizeink megóvása érdekében kiemelt figyelmet fordítottak a hatóság tagjai a közös akció során az illegális horgászat visszaszorítására, illetve a helyi horgászrend, illetve ezzel kapcsolatos szabályok betartásának ellenőrzésére is.

A rendőrség és halőrök a vízparti környezetet, valamint az árterületi részeket is ellenőrizték a természeti értékek rongálásának, az illegális szemétlerakók létesítésének megakadályozása és felszámolása érdekében.

AktuálisSzécsényi RendőrkapitányságIpolyhorgász tavakhorgászellenőrzéshalőr