2024.06.17, Hétfő

Sikeres rendőri ellenőrzés Bátonyterenyén

2016.02.01. 09:49

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának beosztottai a rendőrkapitányság illetékességi területén 2016. január 28-án hajtottak végre a társszervek munkatársainak segítségével átfogó ellenőrzést.  Az ellenőrzés célja a határbiztonság fenntartása, a közrend védelme, bűncselekmények, szabálysértések, határrendészeti események megakadályozása, felderítése, valamint az azt elkövető személyek elfogása volt.

A Rendészeti Osztály beosztottai a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal és az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség megyei munkatársainak közreműködésével ellenőrizték a bátonyterenyei kereskedelmi egységeket és piac  területét.  A rendőrök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Nemzeti  Közlekedési Hatóság szakembereivel  23-as főúton közlekedő  személy- és teherszállító járművek vezetőit  igazoltatták, a szállítmányt és annak dokumentációját átvizsgálták.  

A rendőrök a nap délutáni és esti óráiban az Ipoly Erdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság vadászával a kisterenyei városrész külterületein, erdejében láttak el közös gyalogos szolgálatot.   

A közös akció résztvevői 21 gépjárművet, 40 személyt ellenőriztek, kirívó szabálytalanságot szolgálatuk alatt nem tapasztaltak, három személlyel szemben szabtak ki kisebb fokú szabálysértés miatt pénzbírságot. 

forrás: police.hu

Galéria

Helyi hírekrendőrséghatárbiztonságellenőrzésbűncselekményszabálysértés