2024.04.25, Csütörtök

Ismét nagy dobásra készül a Zenthe Színház társulata

Zenthe Ferenc Színház

2017.02.11. 08:05

Budapesten lesz az Augusztus Oklahomában című fekete komédia "premier előtti premierje".

Hirdetés

 

Tracy Letts egy alkoholista apáról, nyugtatófüggő anyáról és szereptévesztett gyermekekről, léha férfiakról szóló műve filmen is, színpadon is óriási érzelmeket kavart a nézőkben, nem véletlenül választotta be a Zenthe Ferenc Színház is a repertoárba. 


A nem mindennapi előadás Salgótarjánban május 22-én láthatja először a nagyérdemű, ám ennél néhány nappal korábban, május 19-én Budapesten, a József Attila Színházban is tart egy "premier előtti premiert" a társulat, köszönhetően a pesti teátrummal kialakított jó kapcsolatnak. 


A fennállása ötödik évfordulóját ez év tavaszán ünneplő salgótarjáni társulat egyfajta kultúrmissziót teljesítve korábban is letette névjegyét premierekkel a fővárosban (2013: Félreértés - Thália Színház, 2014: Kit szerettél, Ádám? - Madách Színház), s ezt a sorozatot igyekszik folytatni ez év tavaszán a József Attila Színházban. 

Az Augusztus Oklahomában budapesti bemutatójára már kaphatók jegyek a jegy.hu-n, illetve előjegyezhetők a JASZ pénztáraiban, a május 22-i salgótarjáni premiert a Székfoglaló Premier Bérlettel és a Surranó Bérlettel lehet megtekinteni, május 23-ra a Zenthe Ferenc Bérletek érvényesek.

Mindkét utóbbi előadásra szólójegyek válthatók március derekától a József Attila Művelődési Központ pénztárában 2 990 (1. helyár), 2 690 (2. helyár), 2 190 (diák, nyugdíjas) és 1 490 (14 év alatt) forintos áron.

KultúraSalgótarjánZenthe Ferenc SzínházAugusztus OklahomábanJózsef Attila Színház