2024.04.19, Péntek
A Hotel Silvanus lett a hónap és a régió legjobbja
fotók: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

A Hotel Silvanus lett a hónap és a régió legjobbja

regon.hu

2019.01.07. 16:40

Január 20-ig még leadhatják mindent eldöntő szavazataikat, s az utolsó két adás után kiderül, melyik szálloda nyeri el Az Év Hotele címet.

Hirdetés

A visegrádi Hotel Silvanus**** lett A Hónap Hotele 2018 decemberében a Budapest környéke régióban. Így ebből a régióból ez a hotel indulhat majd Az Év Hotele címért, megelőzve a második helyen végzett ráckevei Duna Relax & Event Hotel****-t és a harmadik helyre befutó fenyőharaszti Fenyőharaszt Kastélyszálló****-t.

Tavaly június és december között minden hónapban egy-egy magyarországi régió szállodái közül szavazással választották ki az adott régió legjobbját. Mostanra kialakult Az Év Hotele döntőjének végső mezőnye, hiszen decemberben a hetedik szálloda is meglett a voksok segítségével.

Az Év Hotele megválasztására 2019. január 6-20. között kerül sor. Az RTL Klub-on január 6-án a műsor készítői újra bemutatták az első három régió nyertesét, 13-án pedig a további négyre is sor kerül. Szavazni ebben a két hétben lehet Az Év Hotele Facebook oldalán. A szerencsés szavazók a hat döntős hotelbe kisorsolt wellness hétvégéket nyerhetnek, vagy a főnyereményt, vagyis az egyhetes pihenést Az Év Hotele címet elnyerő szállodában.

 

Régiónként ezek a szállodák indulnak Az Év Hotele címért:

  • Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen
  • Kis-Balaton és környéke: Park Inn****, Zalakaros
  • Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****, Miskolc-Lillafüred
  • Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa*****Superior, Sárvár
  • Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred
  • Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal
  • Budapest környéke: Hotel Silvanus****, Visegrád

A versenynek ezen szakaszában már mindenki csak egyszer szavazhat, illetve a tavaly leadott szavazatok már nem érvényesek, azaz innentől egyenlő eséllyel indul minden szálloda. Az Év Hotele szavazás végeredményét a 2019. január 27-i adásban mutatják be, s ekkor derül ki az is, hogy ki nyeri a szavazók közül a fődíjat.

KirakatHotel Silvanus

Ajánljuk még