2024.04.25, Csütörtök
Egyre több rendőrre van szükség, várják a jelentkezőket
police.hu

Egyre több rendőrre van szükség, várják a jelentkezőket

police.hu

2016.09.13. 10:22

A rendőri pálya, ezen belül a határvadász-képzésről adtak tájékoztatást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a hétvégi rendezvényeken.

Hirdetés

A Salgótarjánban megtartott Palóc Pálinka és Bányászhagyományok Ünnepén, a vanyarci Haluskafesztiválon, valamint a szécsényi várkertben megrendezett Nógrád Megyei Vadásznapon tartottak toborzást a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjától a határvadász-képzésről, a felvételi követelményekről, a fizikai és erőnléti felmérés részleteiről is tájékoztatást kaphattak a különböző helyszíneken a rendőri hivatás iránt érdeklődők. A rendőrök a képzésről szóló tájékoztatókkal és szóróanyagokkal várták a 18 és 55 év közötti érettségi vizsgával rendelkező jelentkezőket.

A közelgő hétvégén Salgótarjánban a Tanévnyitó Fesztiválon, valamint a Balassagyarmaton megrendezésre kerülő X. Nógrádi Megyenapon válaszolnak a felmerülő kérdésekre a toborzócsoport tagjai.

Az érdeklődők a képzés és a jelentkezés feltételeiről személyesen is érdeklődhetnek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain, és további információkat olvashatnak a Magyar Rendőrség honlapján.