2024.09.09, Hétfő
Pótfelvételit hirdet mérnökinformatikus képzésre az Óbudai Egyetem Salgótarjánban
salgotarjan.hu

Pótfelvételit hirdet mérnökinformatikus képzésre az Óbudai Egyetem Salgótarjánban

Forrás: ÓE

2024.08.02. 13:53

Sosem késő fejleszteni a tudást a folyamatosan bővülő informatikai világban! Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar most lehetőséget kínál erre Salgótarjánban.

Augusztus 7-ig, a pótfelvételi eljárásban még van lehetőség bejutni a V4 régió legkiemelkedőbb egyetemének mérnökinformatikus levelező képzésére, amire állami ösztöndíjas és költségtérítéses formában is lehet jelentkezni - írja lapunkhoz eljuttatott közleményében az intézmény.

Kik jelentkezhetnek?

A pótfelvételi lehetőségét azok használhatják, akik felvételiztek februárban, de sehova sem nyertek felvételt, vagy azok, akik egyáltalán nem is jelentkeztek.

Határidő: augusztus 7. éjfél

Fontos tudnivalók

A pótfelvételin csak egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére lehet jelentkezni, azonban ott mindkét finanszírozási formára (állami, önköltséges) beadható. Tehát, az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar, mérnökinformatikus levelező képzésére állami ösztöndíjas és önköltséges formában is beadható a jelentkezés. A jelentkezéshez az E-felvételi lapot kell kitölteni, az Ügyfélkapun keresztül. Ahhoz, hogy érvényes legyen augusztus 7-én éjfélig a felvételizőknek minden szükséges dokumentumot fel kell tölteni és le kell zárni (hitelesíteni kell) a jelentkezést.

A pótfelvételik eredményét várhatóan augusztus 29-én hirdetik ki.

Helyi hírekSalgótarjánÓbudai Egyetempótfelvételi eljárás