2024.04.30, Kedd
Főispáni elismerés rendőröknek a pandémia idején végzett kiemelkedő munkáért
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Főispáni elismerés rendőröknek a pandémia idején végzett kiemelkedő munkáért

police.hu

2023.10.23. 15:05

A Nógrád Vármegyei Területi Védelmi Bizottság rangos elismerését vehette át a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság három munkatársa és vezetője.

Hirdetés

Egészségügyi válságkezelési konferenciát rendezett a Nógrád Vármegyei Területi Védelmi Bizottság a kormányhivatal épületében 2023. október 9-10-én. A kétnapos rendezvényen a megjelenteket a COVID-19 pandémia idején végzett tevékenységről és azok tapasztalatairól tájékoztatták a meghívott előadók. A koronavírus-járvány ideje alatt a Nógrád vármegyében elvégzett rendőrségi feladatokól Tamás Gábor rendőr alezredes, a rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ vezetőjének előadását hallgathatták meg a jelen lévők.

A rendezvény második napján dr. Szabó Sándor főispán, a Nógrád Vármegyei Területi Védelmi Bizottság elnöke az új koronavírus járvány 2020-2022. évi időszakában Nógrád megyében élők életének és egészségének védelme érdekében végzett kiemelkedő és áldozatos munkáért adott át elismeréseket. Nógrád vármegye főispánja a pandémia idején a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréséül „Nógrád megye védelméért” emlékplakettet adott át Tamás Gábor rendőr alezredes, a Tevékenység-irányítási Központ vezetője részére. Főispáni dicsérő oklevelet vehetett át Banga Henrietta a rendőrfőkapitányság  Humánigazgatási Szolgálat egészségügyi asszisztense, valamint Berki Béla rendőr alezredes, a Gazdasági Igazgatóság  Igazgatási Alosztály vezetője, továbbá dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Helyi hírekrendőrelismerés