2024.04.27, Szombat
Több út- és járdafelújítás is zajlik a nyári időszakban Balassagyarmaton
Kép: Balassagyarmat Városháza

Több út- és járdafelújítás is zajlik a nyári időszakban Balassagyarmaton

Balassagyarmat Városháza

2023.06.24. 10:00

Balassagyarmaton több út- és járdafelújítás is zajlik a nyári időszakban - számolt be róla Balassagyarmat Városháza közösségi oldalán.

Hirdetés

A tájékoztatásból kiderült, a városban már több csapadákvízárkot is megtisztítottak, azonban munkálatok még nem értek véget.

 

 

Mint kifejtették, a Benczúr és az Ipolypart utca padkanyesése és ároktisztítása már elkészült. A Buszpályaudvar érkezési megállóit és a Mikszáth utcába vezető deltát is aszfaltozták.

A Nyírjesben egy új útszakasz is megépült, amely összeköti a Kacsa utcát az Erdőkerülő utcával. Az Achim utcai parkoló kőszórása is elkészült, és a Hunyadi utca mögötti parkoló is készülőben van. Kiemelték,

az első ütemben közel félezer négyzetméternyi kátyút is aszfaltoznak a város 30 utcájában.

A kátyuk kijelölése folyamatban van, az előkészítés ezen a héten kezdődik, az aszfaltozás jövő héten várható. Augusztusban teljes aszfaltozás lesz néhány utcában, illetve járdaépítés is tervbe van véve a képviselő-testület döntése alapján és a rendelkezésre álló források függvényében. Ezért ott maradhatnak kátyuk, ahol az egész utcát fel akarják újítani.

A városvezetés kéri a lakosság türelmét és megértését.

Helyi hírekBalassagyarmatútfelújítás