2024.04.24, Szerda
Szécsény és Pásztó Város Önkormányzata is egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitányok beszámolóját
police.hu

Szécsény és Pásztó Város Önkormányzata is egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitányok beszámolóját

police.hu

2023.06.04. 08:57

Bárnai Balázs rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője 2023. május 31-én tartotta meg beszámolóját a város önkormányzatának képviselő-testülete előtt a Polgármesteri Hivatal épületében. Értékelésében tájékoztatta a közgyűlést a tavalyi évben a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról, valamint kitért az állampolgárok biztonságérzetének javítása érdekében tett tevékenységekre. A beszámolón jelen volt dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány is, aki megköszönte a rendőrség és az önkormányzat között fennálló kiváló együttműködést.

Hirdetés

A Pásztói Rendőrkapitányság vezetője, dr. Tari Szilvia rendőr ezredes ugyanezen a napon számolt be a város képviselő-testülete előtt a rendőrkapitányság 2022. évi tevékenységről - írja a police.hu. A kapitányságvezető beszámolójában kiemelt hangsúlyt fektetett a bűnügyi és a közbiztonsági helyzet alakulására és az azokkal kapcsolatosan megtett intézkedésekre. Az elmúlt év eredményeinek bemutatását követően tájékoztatta a képviselőket, hogy a jogsértések megelőzése érdekében a bűn- és balesetmegelőzési tevékenység – a bűnügyi és a rendészeti tevékenységek mellett – kiemelt helyen szerepel a feladatellátások között. A beszámolón dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes megköszönte az önkormányzat egész éves támogató együttműködését.

Pásztó város és Szécsény város képviselő-testülete megköszönte a rendőrkapitányságok állományának munkáját, illetve a közbiztonság megszilárdításának érdekében végzett tevékenységét és ellenszavazat nélkül egyhangúlag elfogadták a beszámolókat. 

Helyi hírekSzécsényPásztó