2024.04.28, Vasárnap
Járási közbiztonsági egyeztető fórumok Nógrád megyében
police.hu

Járási közbiztonsági egyeztető fórumok Nógrád megyében

police.hu

2022.12.03. 08:16

A közbiztonságot befolyásoló bűnügyi és rendészeti helyzet alakulásáról adtak tájékoztatást a rendőrkapitányságok vezetői.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hat rendőrkapitánysága 2022. november 16. és november 25. között tartotta meg a járási közbiztonsági egyeztető fórumokat - írja a police.hu. A megbeszéléseken dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány, Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Karvai Norbert rendőr alezredes, a Közrendvédelmi és Határrendészeti osztály vezetője vett részt. Az egyeztető fórumokon jelen voltak továbbá a térség polgármesterei, az oktatási intézmények vezetői és fenntartói, a rendőrség társszervei és stratégiai partnerei is.

A rendezvényen a kapitányságvezetők tájékoztatást adtak az illetékességi területükön a közbiztonságot befolyásoló bűnügyi és rendészeti helyzet alakulásáról, a bűn- és balesetmegelőzési tevékenység fontosságáról és válaszokat adtak az objektív biztonságérzetet befolyásoló kérdésekre. A fórumok zárásaként a résztvevőknek lehetőségük volt a közbiztonságot érintő felvetések kötetlenebb formában történő megvitatására is.

A vezetők köszönetet mondtak a társszerveknek az idei évben nyújtott segítségükért és a hatékony, eredményes együttműködésükért.

Helyi hírekNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságKözbiztonság