2023.03.28, Kedd
Nógrád megyei polgárőrök munkáját ismerték el
police.hu

Nógrád megyei polgárőrök munkáját ismerték el

police.hu

2022.10.20. 14:37

Az Országos Rendőr-főkapitányság Auditóriumában a napokban megtartott ünnepségen több Nógrád megyei polgárőr is rangos elismerést vehetett át.

Hirdetés

Az ünnepi rendezvényen részt vett dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, dr. Túrós András az Országos Polgárőrszövetség elnöke, valamint dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes is - írja a police.hu.

Az ünnepségen példamutató polgárőr tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül 2022-ben az „Év Polgárőre” elismerést Nógrád megyéből Dávid Barbara, Nógrád község Polgárőr Egyesület elnöke vehette át. A Polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az „Év Polgárőr pedagógusa” elismerő címet megyénkből a Balassagyarmat Járási Polgárőr Egyesület Bűnmegelőzési és Oktatási központ tagja, Reznicsek István érdemelte ki. Példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet Nógrád megyéből a Szécsény és Térsége Polgárőr, Önkéntes Tűzoltó és Katasztrófavédelmi Egyesület képviseletében Vizi Zoltán elnök vehette át.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a bűnmegelőzés, valamint a rendőrség és a Polgárőrség közötti együttműködés keretében kifejtett kimagasló tevékenysége elismeréseként jutalomban részesítette Jávorka Jánost, a Rétsági Polgárőr Egyesület elnökét.

Helyi hírekpolgárőrNógrád megye