2024.03.29, Péntek
Közbiztonsági fórum Salgótarjánban
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Közbiztonsági fórum Salgótarjánban

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

2022.10.04. 15:52

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és Salgótarján Megyei Jogú Város Képviselő-testülete 2022. szeptember 28-án közbiztonsági fórum keretében egyeztetett a megyeszékhely közbiztonsági helyzetének főbb kérdéseiről.

Hirdetés

A polgármesteri hivatal épületének Dr. Förster Károly dísztermében megtartott értekezlet célja a városrészeket érintő aktuális közbiztonsági feladatokról történő egyeztetés a város településrészein szolgálatot ellátó körzeti megbízotti állomány és a képviselő-testület tagjainak közreműködésével - írja a police.hu.

Az egyeztetésen Salgótarján Megyei Jogú Város képviselő-testületének tagjai, valamint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője és a Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály munkatársai, továbbá a polgármesteri hivatal közbiztonsági referense, a Salgótarjáni Nagyvárosi Polgárőr Egyesület képviselője, a Salgótarján Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke és a megyei rendőr-főkapitányság körzeti megbízotti szakirányitója is részt vett.

A megbeszélést Fekete Zsolt, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a rendőrkapitányság és a város vezetése között az évek óta fennálló együttműködés töretlen a felmerülő közrendvédelmi kérdésekben. Ponyi Béla rendőr ezredes, a rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket és ismertette a megyeszékhelyen szolgálatot ellátó körzeti megbízottak különböző településrészeken végrehajtott feladatait és tevékenységét. Hangsúlyozta, hogy a rendészeti feladatok a jövőben is közösen, a fórumon megjelent partnerekkel együttműködésben kerülnek megoldásra.

A megjelentek ezt követően értékelték a megyeszékhely településrészeinek közbiztonsági helyzetét és az ezekkel kapcsolatos további feladatokat.

Helyi hírekNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságSalgótarján