2024.03.19, Kedd
Elismerések, elsőtiszti kinevezések a katasztrófavédelem munkatársainak
Illusztráció: Pixabay

Elismerések, elsőtiszti kinevezések a katasztrófavédelem munkatársainak

Nógrád Katasztrófavédelem

2022.09.25. 14:00

A hagyományokat követve a havi rendszerességgel megtartott igazgatói értekezlethez kapcsolódva a nyári hónapokban és szeptemberben is elismerést vehettek át azok a kollégák, akik bátorságukkal életeket vagy anyagi javakat mentettek meg. A katasztrófavédelem főigazgatója azokat is köszöntötte, akik kerek születésnapjukat ünnepelték. Szeptemberben elsőtiszti kinevezésekre is sor került.

Hirdetés

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere júliusban 60. születésnapja alkalmából miniszteri emléktárgyat ajándékozott Seres Tibor tűzoltó ezredesnek, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának.

Augusztusban Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 50. születésnapja alkalmából ajándéktárgy elismerésben részesítette Csépe Zoltán tűzoltó törzszászlóst, a salgótarjáni hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét.

A főigazgató 2022. október 1-jei hatállyal kinevezte tűzoltó főhadnaggyá a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába Magulya Zoltán tűzoltó zászlóst.

Helyi hírekkitüntetésKatasztrófavédelem